2777
2789
عنوان

درمان فوری جوش و جای جوش

68 بازدید | 7 پست

سلام عزیزانم

جوش‌قرمز و جای‌جوش قرمز دارم

خیلی خرج کردم چندین ملیون

مشکل داخلی ندارم

دکتر پوست رفتم قرص داده پماد کرم و…
روتین هم دارم

طب سنتی گیاهی و…

هیچ نتیجه نداده خیلی خستم مرتب گریه میکنم

اگر مقدوره نفری سه حمد بخونید جوش و جای جوشام کلا از بین بره اگز خوندی لایک کن انرژی بگیرم💚😭

هنوزم تحت‌درمان ژل و کرم و…هستم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

چندین میلیون چی خریدی؟!!!

واقعاااااگه میلیونی خرج کردی و نتیجه نگرفتی خب دکترت رو عوض کن

بعید میدونم دکتر خوب رفتی وقتی که جواب نگرفتی

چون مشکل پیچیده ای نیست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چندین میلیون چی خریدی؟!!!واقعاااااگه میلیونی خرج کردی و نتیجه نگرفتی خب دکترت رو عوض کنبعید میدونم د ...

تا الان سه تا دکتر عوض کردم

حتی فیشال و اسید تراپی هم رفتم😞

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان سه تا دکتر عوض کردمحتی فیشال و اسید تراپی هم رفتم😞

تهرانی؟

اگه تهرانی برو دکتر ربانی 

کارش فوق العادست

ما خیلی سال پیش پیش پدرش میرفتیم

حالا فوت شده

پسرش تحصیلکرده ی امریکاست

اونم فوق العادست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
تهرانی؟اگه تهرانی برو دکتر ربانی کارش فوق العادستما خیلی سال پیش پیش پدرش میرفتیمحالا فوت شدهپسرش تح ...

تهران نیستم عزیزم♥

پچ ضدجوش مایتی از با سلام خریدم. ترشحات جوش رو جذب میکنه و به درمان فوریش کمک میکنه. به نظرم می ارزه ...

مرسی عزیزدلم💚