2777
2789
عنوان

چرا همه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست
چی بگمپس این همه آدم همه قراره بدبخت باشن و سختی بکشن؟

ن خب باید از سختی ها با صبوری و خوبی گذر کرد .و از خدا کمک خواست ‌. برد با اونی هست که ایمانش رو از دست نده و بدونه خوشی و غم این دنیا خیلی زودگذره و در حق کسی بد نکنه❤️🌹کسی که ایمانش قوی باشه شادی درونی داره 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شمام اندازه مغزت حرف بزن نه دهن گشادت

@niniyar‍ 

خواهشمندم رسیدگی کنید امثال این خانوم که فکر میکنن عقل کل هستن و حق دارن هرچی از دهنشون در میاد بگن؟؟؟

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

@niniyar‍ 

چرا باید امثال من بخاطر کوچیک ترین حرف تعلیق بشیم ولی امثال این خانوم هرچی از دهنشون در میاد مثل چاله میدونی ها بگن به ما این چه عدالتیه اگر قرار بر هشدار و کارت زرد و تعلیق هست باید عدالت برقرار بشه خواهشمندم رسیدگی کنید

@niniyar‍ خواهشمندم رسیدگی کنید واقعا اگه من باردار بودم چی؟؟؟ با شنیدن این حرف چه حالی بهم دست میداد؟؟

خواهشمندم رسیدگی کنید بی دلیل فحش میدن

@niniyar‍ چرا باید امثال این خانوم سایتی که مخصوص خانوم های باردار و در اقدام هست رو با چاله میدون اشتباه بگیرن و شما هم پیگیری نمیکنید؟

پس اگه اینجوریه که باید همه افسرده و ناراحت باشیم

فک می‌کنی زندگی با همین تغییراتشه که قشنگه

همیشه میترسیدم از اینکه گوشی لعنتیم زنگ بخوره و خبر رفتنت و بشنوم ترس از دست دادنت عین خوره داشت وجودم و میخورد ولی دیگه تموم شد دیگه رفتی من و تنها گذاشتی دیگه ترسی ندارم آخه از دستت دادم عزیز آسمونی من«۱۴۰۵/۵/۲»🖤😭

سختی و مشکل کجاش قشنگه عزیزم

ورود خدا اینجوری نگو عزیزم که اگه فهم فحش بدی راحت ترم😂بببین شما فک کن زندگی پر از اسونی و راحتی بود کسی تلاش می‌کرد برای زندگیش ؟کسی پیشرفت میکرد؟هیچوقت نگرد دنبال آرامش و راحتی چون پیداش نمیکنی آرامش و خود آدم می سازه البته یه سری وقتا هم سختی میکشیم که رو بیاریم سمت خدا ولی خب اون جنبه ی معنویشه

همیشه میترسیدم از اینکه گوشی لعنتیم زنگ بخوره و خبر رفتنت و بشنوم ترس از دست دادنت عین خوره داشت وجودم و میخورد ولی دیگه تموم شد دیگه رفتی من و تنها گذاشتی دیگه ترسی ندارم آخه از دستت دادم عزیز آسمونی من«۱۴۰۵/۵/۲»🖤😭

همین سختی یه جنبه ی خوبی که داره کمکت می‌کنه آدمای دورو و بی همه چیز زندگیت و بشناسی ☺️