2777
2789
عنوان

چرا همه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست
یعنی همه مون اینجاییم که سخنی بکشیم بعدش بمیریم؟

عزیزم ما جاودانه هستیم،

شاید حرفمو باور نکنی ولی یه تحقیق ریز بزن

ما باید جبران کنیم و اینقدر سختی بکشیم تا پاک شیم و قوی

خدا حتی وقتی یه نفر توی برزخ(جهنمه)هم میفرستتش تا گناهاشو جبران کنه

چرخه طبیعت اینه عزیزم و ما باید صبور باشیم چون اشرف مخلوقاتیم و خدا رو ما حساب دیگه ای باز کرده

نور و عشق الهی جاریست✨

هیچکس بی درد نیست ولی چون خوشبختی کاملا درونیه ممکنه یه نفر با وجود مشکلات هم حس خوشبختی داشته باشهم ...

وقتی تو زندگیت مشکلات زیادی باشه نمیتونی احساس خوشبختی کنی 

مگر اینکه مشکلات عادی باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سالم باشی خانواده خوب داشته باشی پول نداشتی باشی بازم مشکله

اره پول خیلی لازمه من قبول دارم 

ولی همه قرار نیست تو کره زمین زندگی لاکچری داشته باشن ولی خیلی ها فکر میکنن که خوشبخت نیستن چون زندگیشون لاکچری نیست 

وقتی تو زندگیت مشکلات زیادی باشه نمیتونی احساس خوشبختی کنی مگر اینکه مشکلات عادی باشه

بله درسته 

من البته برعکسم . مشکل خاصی ندارم ولی احساس خوشبختیم فردی نیست . 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

ایران من چه بلایی سرت اومد😭💔درد مشترک ۸۰ میلیون ایرانی= بدبختی

این حرف خیلی فانتزیه و بچه گانست به نظرم درد توی کللل دنیا هست و توی همه ی کشور ها همه آدما در حال حس کردنشن و دقیقا نکته اینجاست که عجیبه حتی تو کشور های ثروتمند تر آمار خودکشی ها بالاست و این درد ها برای همه ی آدمای دنیاس    تازه ما نسبت به خیلی کشور ها خیلی وضعیت بهتری داریم

خدایا خودمو به تو سپردم.

خب سختی بکشیم که تهش چی بشه؟

مقاوم شیم،

ببین همه چی کشکی نیست که بالاخره باید تجربه بگیریم باید پیشرفت کنیم توی زندگی باید به مراحل بالاتر برسیم و ما با هر تناسخ بیشتر پیشرفت میکنیم،

مثلا اگه یه بار تجربه نکرده باشی که رازتو به آدم دهن لق نگی هیچوقت نمیفهمی که نباید بگی پس هی تکرارش میکنی،

البته که همه ی سختی ها سختی نیستن

یکی باباش مرده ناراحته 

یکی رفیقی که هی بهش ضربه میزده بهش پشت کرده و ناراحته

میبینی؟ناراحتیا کشککین

نمیشه همیشه ناراحت بود،الان از دست زمین و زمان دلخوری و حرفامو خوب متوجه نمیشه ولی آروم تر شدی حتما بهش فکر کن

نور و عشق الهی جاریست✨

یعنی چی؟ خوشبختی فردی یا عمومی متوجه نمیشم عزیزم

یعنی وقتی میبینم مردمی هستن که مشکلات زیادی دارن چه تو‌ محل کار چه تو دوستانم و چه داخل همین سایت و… نمیتونم از چیزایی که دارم لذت کامل ببرم . 💔احساس خوشبختیم سطحیه چون وقتی روزی هزاران اخبار بد میشنوم و بلاهایی که سر هموطن و حتی دوستانمون میاد رو میبینم نمیتونم بیخیال اونا باشم و فقط به فکر شادی خودم باشم 

به این فکر میکنم که خیلیا میتونستن جای من یا حتی ادمای خوشبخت تر از من باشن و حتی ممکنه از همه لحاظ شبیه من باشن ولی تقدیرشون برعکس رقم خورده باشه ….

به همین علت میگم حس خوشبختیم عمومیه یعنی اگه کسی رو ببینم که مشکلش حل شده و‌حالش خوبه یا خبر خوب برای کشور و دنیا پیش میاد خوشحال میشم حس خوشبختی گذرایی سراغم میاد.

کاش روزی بیاد که هممون تو شرایط برابر و خوب زندگی کنیم 💔

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

عزیزم چون کسی نیومده این دنیا که خوش باشه ‌همه اومدن و دارن امتحان  میدن هر کس ی جوری . 

هر کس بر اساس میزان صبری ک خدا بهش داده شرایط روحیش ی جوری امتحان میشه .یکی با فقر یکی با داغ فرزند یکی با خیانت یکی با شکست عشقی یکی با بیماری  و  یکی با همسر بداخلاق  یکی با پدر مادر بد یکی با بی کسی و یکی با قدرت زیاد یکی با شهرت و .......  عزیزم اصل دنیا تا بوده همین بوده . اینش خوبه که زود میگذره و‌موقتی هست .اصل اون دنیا هست که دائمی و همیشگی هست در نهایت خوبی و بدی و اعمالی که انجام میدی دستت هست

عزیزم چون کسی نیومده این دنیا که خوش باشه ‌همه اومدن و دارن امتحان میدن هر کس ی جوری . هر کس بر اسا ...

چی بگم

پس این همه آدم همه قراره بدبخت باشن و سختی بکشن؟

این حرف خیلی فانتزیه و بچه گانست به نظرم درد توی کللل دنیا هست و توی همه ی کشور ها همه آدما در حال ح ...

شما خودتو نزن کوچه علی چپ لطفا

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕