2789

کاش بتونی یه گیاهی به اسم بَکَلو پیدا کنی و بخوری خیلی خوبه باعث میشه از شیرت که میخوره زردیش زود خوب شه

کدوم شهری؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

نه شیر خودتون رو بدین فقط

قطره بیلی ناستر هم بگیرین بدین

دم شده ترنجبین هم من دادم اندازه نصف قاشق چایخوری دم میکردم روزی ۳بار دادم

گفتن دستگاه بسیار

ولی با همینا خوب شد دستگاه احتیاج نشد

تازه بعضی درمانگاه ها هم رگ زردی میزنن 

من دلم نیومد نبردم

اما دختر خالم برده بود می‌گفت تا شب زردیش اومد پایین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دستگاه نگیر تو خونه فاید نداره دو روز بیمارستان بستری کنی راحت تری دستگاه های بیمارستان جدید و اتوماتیک هست اونجا باشه خیلی بهتره سریع میاد پایین و به حرف دکتر گوش نده اصلا .‌‌ دو روز کامل شیر خشک بده شیر خودتو بدوش بجوشون بعد بده اکثر زردی ها بخاطر شیر مادره .‌‌ اگر دو روز بیمارستان بستری کنی و شیرخشکم بدی سریع میاد پایین این تجربه منه .‌‌ من تا ۲۰ روزگی گرفتار زردی بودم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

نه شیر خودتون رو بدین فقطقطره بیلی ناستر هم بگیرین بدیندم شده ترنجبین هم من دادم اندازه نصف قاشق چای ...

بیلی ناستر ممنوعه هیجا پیدا نمیشه دیگه چون خیلی مضره برا بچه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

چطور میگین ممنوعه؟؟دکتر تقریبا تازه به پسرم داده بودهمین الآنم سرچ زدم داروخانه های آنلاین دارن

والا من پارسال ب هر دکتری گفتم کلی دعوام کردن استان فارسم من  .. بچمم شیراز بستری بود دکترشم خیلی خوب و معروفه

عصاره شیر خشت هست و گیاهیمامان من خود شیر خشت رو گاهی میده

خب شیرخشت بچه رو بیش فعال میکنه و بخاطر همین ممنوعه و میگن ندین به هیچ عنوان

خوزستانم عزیزم. نمیدونم چیه😭🥲

من یاسوجم

کاش میشد یجوری بدستت برسونم ولی له میشه بدرد نمیخوره

اگه کسی بود بتونه برات تازه بیاره خوبه

همینجوری با نون میخوردی خیلی بهت کمک میکرد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!