2777
2789
عنوان

به نظرتون باید کادو بدم بهش؟؟؟؟

431 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

دختر دایی من 1 سالشه شده

چند ماه قبل تولدش یکی از دوستان واسه دخترم یه کاپشن شیک بهاره مارک منگو اورد که واسه دخترم یه کم کوچیک بود

واسه همین نشد استفادش کنم

زن داییم میخواست تولد بزرگی واسه بچش که 1 سالش میشد بگیره و منم بهش گفتم من همون کاپشن رو کادو میدم به دخترت واسه تولدش

بنا به دلایلی تولد بزرگ کنسل شد و یه تولد خیلی کوچیک گرفت واسش در حد یه کیک و دورهمی خودمونی که ما تو سفر بودیم و اصلا نبودیم توی تولدش

حالا به نظرتون باید کادو بدم بهش کاپشن رو یا یه چیز کوچیک کادو بدم یا اصلا دیگه کادو ندم چون تو تولدش نبودیم؟؟؟

چون گفتی بدش

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم به ذکره که خود زن داییم واسه بچه من سال اول تولدش که همه حداقل 100 کادو دادن 50 تومن کادو داد و تولد دختر منم فوق العاده بزرگ بود جشنش

و بعد هم مثلا واسه عیدی و ... چیزا کوچیکی نهایتا تا 30 تومن میاره حتی گاها رفته قشم و مثلا شلوار گرفته واسه دخترم 15 تومن و همونو داده واسه عیدی 

رو حرفت بمون!

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

بنظر مياد از حرفي که زدي پشيموني

ولي بنظر من بده

اونکه بدرد بچه ات نمي خوره

به اونم قولشو دادي چشمش دنبالشه

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.