2777
2789

چه کار خوبی !!😐

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میگه دومی ولی بااولی ۶سال بودم

عذاب وجدان نگیر بابت هیچ چیزی،

مطمئن باش جهان هستی هیچ اشتباهی نمیکنه و قطعا هردوتاشون واسه ی چیزی(تغییر یا تحولی)اومدن تو زندگیت،

اخلاق کدومشون خوبه؟

کدومشون تو شرایط سخت پشتته؟

کدومشون هواتو داره؟

کدومشون دوستت داره از ته دل؟

انتخاب اصلی همونه

نور و عشق الهی جاریست✨

ادامه نده کات کن دریک قلب دونفرنمی گنجد اولی خوب نبوده که دومی انتخاب کردی وهمچنین دومی برات مهم نبو ...

الان باکدوم کات کنم راستش هیچ دوم دگ مهم نیستن  فقط خاستگارمیخام ک نمیان جلو 

عذاب وجدان نگیر بابت هیچ چیزی،مطمئن باش جهان هستی هیچ اشتباهی نمیکنه و قطعا هردوتاشون واسه ی چیزی(تغ ...

فدات گلم ک درک کردی اخه میان میریزن سرم  اینجا   باید همینکار کنم یکیو انتخاب کنم   میدونی چرا دودلم  چون هیچ کدوم مالی نیستن  فقط زبونی میگن دوست دارم نباشی میمیرمو این حرفا   بخاطر همین قطعی نمیتونم بایکی باشم ک ب ازدواج برسه  

فدات گلم ک درک کردی اخه میان میریزن سرم اینجا باید همینکار کنم یکیو انتخاب کنم میدونی چرا دودلم ...

زیاد واسه ی ازدواج تلاش نکن،

ازدواجی که به قیافه و مال باسه هیچوقت پایدار نیست ولی اگه روحی باشه؟بوووم

نور و عشق الهی جاریست✨