2777
2789
عنوان

کمکککک

57 بازدید | 10 پست

بچه من ۲۱ سالمه دیپلم تجربی دارم کنکور فقط سال اول دادم و معدل دیپلمم زیر ده هست خسته شدم از بیکاری چیکار کنم افسرده شدم خیلی زیاد به خودکشی فک میکنم 🥲🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسنیم و تازه پارسال رفتم دانشگاه غیردولتی ... دیر نیست اگه میخوای درس رو ادامه بدی 

یا 

مهارت یاد بگیر برو سرکار

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
هنوز جوونی اصلا خدکشی واست معنایی نداره برو دنبال یه شغلی که دوست داری و سرمایه ش رو از یه راهی مثل ...

خیلی دوست دارم رشته بهداشت عمومی بخونم ولی اصلااا نمیتونم متعهد بمونم به درس خوندن همش حسرتش رو میکشم 😪

الان منم ۳۲ سالمه دانشگاه نرفتم بنظرت باید خودکشی کنم...تازه تو اگه بخوای میتونی دوباره شروع کنی ولی ...

شما یعنی هیچ سرگرمی هم ندارید ؟ آخه من از بیکاری خسته شدم وقتی هم که اینطور میشم اعصابم بهم میریزم طوری که کسی نمیتونه بام صحبت کنه 

شما یعنی هیچ سرگرمی هم ندارید ؟ آخه من از بیکاری خسته شدم وقتی هم که اینطور میشم اعصابم بهم میریزم ط ...

من ازدواج کردم فقط خونه داری و بچه داری تو خونه به پسرم زبان یاد میدم تابستون کلا انگار وقف اونم

آخه شهر ما خیلی کوچیکه سرکار آنچنانی نی توش 🙂

شهر منم همینطور نزدیک قزوینم میرم تهران و میام ۴ صبح پامیشدم میرفتم از اونور ۸ و ۹ شب میرسیدم خونه ۷ ساعت در روز تو راه بودم ... ولی مجبور بودم تحمل کنم 

هرچند الان دیگه سرکار نمیرم یکی دیگه جایگزین اومد که بماند 

منظور اینه دیر نیست و میتونی شروع کنی

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!