2821
2789
عنوان

کمککککک

44 بازدید | 4 پست

دوستان مشاور تحصیلی

با تراز 7200

و نمره های 

زیست و دینی 19

شیمی ۱۹.۵

فیزیک و ریاضی و زبان و فارسی ۱۹.۷۵

عربی ۱۸.۷۵

سلامت و هویت ۱۹.۲۵

میشه پزشکی دولتی آورد ؟

چه شهر هایی؟

من سهمیه منطقه سه دارم 

تراز نمرات نهایی تون تقریبا میشه 9700،با تراز کنکورتون که 7200هست،میانگینش میشه تقریبا 8500که میشه تقریباً گفت بله درست انتخاب رشته کنید میتونید کد رشته های بومی منطقه خودتون رو مجاز بشین

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

تراز نمرات نهایی تون تقریبا میشه 9700،با تراز کنکورتون که 7200هست،میانگینش میشه تقریبا 8500که میشه ت ...

ممنونم ،ببخشید این نمره ها چه ترازی میده حدودا

زیست ۱۵

شیمی ۱۹

فیزیک ۱۶.۵

ریاضی ۱۶.۷۵

دینی ۱۹.۷۵

زبان ۱۸

فارسی ۱۹

سلامت هویت همون ۱۹ اینا 

عربی ۱۸.۵

چه ترازی باید بیارم از کنکور تا پزشکی تعهدی رو بیارم ؟ فیزیوتراپی چی؟

منم منطقه سه ام 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنونم ،ببخشید این نمره ها چه ترازی میده حدودازیست ۱۵شیمی ۱۹فیزیک ۱۶.۵ریاضی ۱۶.۷۵دینی ۱۹.۷۵زبان ۱۸فا ...

همچین نمراتی رو تراز ۸۰۰۰هست،شما بتونید تراز ۸۰۰۰کنکور هم بیارید پزشکی تعهدی میتونید قبول بشید،رشته های پیراپزشکی هم احتمالش بالاست ،دیگه هر چقد بیشتر درصدای کنکورت بالاتر باشن احتمال قبولی بیشتره,اگه بتونید میانگین تراز نهایی و کنکورتون رو ببری بالای ۸۵۰۰میتونید رشته های خوب قبول بشین

ممنونم ،ببخشید این نمره ها چه ترازی میده حدودازیست ۱۵شیمی ۱۹فیزیک ۱۶.۵ریاضی ۱۶.۷۵دینی ۱۹.۷۵زبان ۱۸فا ...

شما با این  نمرات نهایی بتونید تو کنکور میانگین ۴۰درصد تو هر درس بزنید هم رشته های پیراپزشکی هم پزشکی تعهدی میارین