2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

59 بازدید | 10 پست

پسرم امسال میخواد بره کلاس نهم.نشسته تابستون داره فیلم های آموزش پایتون جادی در مکتب خونه رو میبینه.نمیدونیم تجربی بره یا ریاضی . آخه تجربی اگر بره هم وقتش ۷ ۸ سال برای پزشکی عمومی تلف میشه یا باید بره فیزیوتراپی . اگر هم ریاضی بره میره کامپیوتر.

به نظر شما چه کار کنیم؟

اصلا با برنامه نویسی که داره الان فیلماشو میبینه به جایی میرسه؟

میتونه چند هفته دیگه پروژه های برنامه نویسی انجام بده؟

بغل پایتون چی یاد بگیره خوبه؟

در مورد انتخاب رشته بغل درس های فیزیوتراپی میتونه برنامه نویسی هم انجام بده؟

جادی رو میشناسید؟

به نظرتون آموزش پایتون جادی در سایت مکتب خونه به درد بخور هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول سوال آخر رو جواب بدم؛ جادی عالیه.

در مورد انتخاب رشته به نمرات و علایقش توجه کنید. رشته مهندسی کامپیوتر تو دانشگاه خیلی ربطی به برنامه نویسی نداره در واقع یکی از گرایشهای رشته ریاضیه و سختترین محاسبات رو داره شاید سی درصد دانشجوها لیسانسو میگیرن بقیه نمیکشن ولش میکنن البته بازار کار رشته‌های مهندسی هم کلا تو ایران عالی نیست.

بعیده با پایتون تنها بتونه پروژه بگیره باید زمینه کاری رو مشخص کنه و کنارش زبانهای دیگه یا فریم ورکها رو هم یاد بگیره که در مجموع یک  سالی طول میکشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اول سوال آخر رو جواب بدم؛ جادی عالیه.در مورد انتخاب رشته به نمرات و علایقش توجه کنید. رشته مهندسی کا ...

جادی رو فقط نوجوان هایی که هیچی از برنامه نویسی بلد نیستن تعریف میکنن یا کلا کسایی که پادکست هاشو گوش میدن و به برنامه نویسی علاقه دارن ولی برنامه نویس نیستن

اگه یکم پیشرفت کنید تو برنامه نویسی میبینید سطح جادی فقط در حد ابتدایی و الفبا خوبه یه ذره پیشرفت کنید جادی دیگه به درد نمیخوره چون تخصصش عمیق نیست رزومه ای نداره تا حالا پروژه واقعی انجام نداده فقط معروفه همین

به نظرم تو آموزش پسرتون تجدید نظر کنید به علت های زیر 

۱ - پایتون زبان مناسبی برای شروع برنامه نویسی نیست سی پلاس پلاس مناسبه

۲ - جادی برای کودک و نوجوان نیست چون حاشیه و مسائل سیاسی یا چیزای دیگگه داره والا من یوتیوبش آموزش میدیدم یهو دیدم آموزش استفاده از کاندم قرار دداده 

۳ - دوره های قوی بگیرید مثل دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی که تمرکز روی سی پلاس پلاسه 

جادی رو فقط نوجوان هایی که هیچی از برنامه نویسی بلد نیستن تعریف میکنن یا کلا کسایی که پادکست هاشو گو ...

چشم استاد من پیشرفت میکنم ولی ایشون در مورد پسر چهارده سالشون پرسیدن و فعلا که در حد هلو ورد بلدم نظرم اینه که مناسبه👍🏻

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چه جالب که شما در یه اکانت دیگه همین پست و عنوان رو روزهای پشت سر هم بصورت تکراری ثبت میکردید ولی بخاطر تبلیغات تعلیق شدید با اکانت جدید این روش رو دارید ادامه میدید !‌

همین الان هم ۵ عدد تاپیک در این چند روزی که ثبت نام کرده بصورت تبلیغاتی باز کرده 

نی نی یار عزیز چرا به اینا که تبلیغات میکنند رسیدگی نمیکنید این تاپیک برای تبلیغ یه مدرس فیک هست 

من شما رو در هر پنج تاپیک جدیدی که اخیرا باز کرده تگ میکنم با یوزر قبلیش حدود ۶۰ الی ۷۰ بار دقیقا همین تاپیک رو با همین متن نوشته بود 

@niniyar‍ 

یوزر قبلیش که فکر میکنم الان تعلیق شده هم این یوزر بود @cvdfg‍