2777
2789
عنوان

لطفا رفتار منو بررسی کنید

83 بازدید | 9 پست

دوستان من توی محیط کار با احترام جلوی پای همه بلند میشم سلام احوال پرسی گرم اگر کسی کمک بخواد انجام میدم بعضی وقتا داوطلبانه کمک میکنم از خوراکیام میدم و از نظر کاری هم کارم خیلی خوب هست من رسمی هستم و  دو تا همکار دیگه دارم که شرکتی هستن پشت سرم حرف های خیلی افتضاح که جورابش نازکه شلوارش کوتاهه مانتوش فلانه شوهرش طلاقش داده حتما زنا کرده حرف های خیلی خیلی ناموسی بد میزنن یک همکار دیگه هم داشتیم دیروز منتقل شد یه جای دیگه من با اینکه میدونستم اون هم پشت سرم حرف زده گریه کردم و بعلش کردم چون دلم اینطوریه سریع میبخشم  اونم زنگ زد حلالیت طلبید گفتم عیبی نداره  گفت همکارای دیگه گفتن با این صمیمی نشو برای همین اذیتت کردم فقط خواستم بدونم من مگه چیکار کردم چه کار اشتباهی کردم که لایق این همه غیبت و تهمتم به خدا قسم تو زندگیم پشت سر هیچ همکاری حرف نزدم سرم به کار و پیشرفت خودمه سنگین میرم میام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم برات میسوزه واقعاً. تو آدابی که داری داری بهترین خودت رو نشون میدی، ولی بعضیا به جای قدردانی، فقط دنبال ایراد گرفتن و غیبت هستن. اینا نشونه ضعف خودشونه نه تو. تو اشتباه نکردی، فقط باید سعی کنی فاصله‌ات رو حفظ کنی از این جور آدم‌ها و انرژی‌ت رو برای خودت و کار خوبت نگه داری. خودت باش و به حرفای بی‌ارزش اهمیت نده؛ اونایی که واقعا ارزش دارن، قدر تو رو می‌دونن.

بعضیا از جونورای ب ظاهر ادم خیلی بدجنسن 

بدون هیچ دلیلی  با یکی ک از خودشون  سرتره بد تا میکنن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند