2777
2789
عنوان

رابطه

197 بازدید | 8 پست

منو نامزدم دوساله عقدیم و رابطه کامل داريم اما چون شهرمون از هم فاصله داره دیر ب دیر همو میبینیم من هر بار نامزدم میاد استرس ح ا م ل ه  شدن دارم الان قراره بازم بیاد بهش گفتم من میترسم اینبار باردار بشم فلان برگشت بهم گفت گوه میخوری حامله بشی منم ناراحت شدم قط کزدم کلا رو بچه خیلی حساسه اما اگر طوری بشه تقصیر من نیس ک 🥲😓😭قهر کنم باهاش ؟بیاد برا اشتی چی بگم بهش؟ یبار فک کردم حاملم میخاست بیاد منو ببره دکتر سقطش کنم😭😭 اما خداروشكر نبودم

درخواست ندین قبول نمیکنم

چرا شما‌ک‌ می ترسی رابطه کامل  داری اولا دوما   جلوگیری سفت وسخت  کن سوما چرا عروسی  نمی کنید

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابت نظر تلخم عذر میخوام اما این مرد اصصصصصلا مرد رندگی نیست کاش خودتو از دستش نجات بدی

این گاوی که نمیدونه تو خود بخود باردار نمیشی و فقط از زناشویی دخول رو بلده ب درد درز کاشی هم نمیخوره

بگو احمق تویی که باید این گوهو نخوری من باردار نشم 

کا،ندومو گذاشتن برای همین 

این انقد نفهمه تو باز مبگی قهر کنم یا نه؟؟؟؟؟

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
بابت نظر تلخم عذر میخوام اما این مرد اصصصصصلا مرد رندگی نیست کاش خودتو از دستش نجات بدیاین گاوی که ن ...

کاندوم دوس نداره قرصم تا حالا نخوردم طبیعی جلوگیری میکنیم 🥲😔😓

درخواست ندین قبول نمیکنم

چرا شما‌ک‌ می ترسی رابطه کامل داری اولا دوما جلوگیری سفت وسخت کن سوما چرا عروسی نمی کنید

خودمم میخاستم چون عقدیم اما خیلی استرس میگیرم عروسی هم شرایطشو نداره فعلا پدرش چنماهیه فوت شده

درخواست ندین قبول نمیکنم

کاندوم دوس نداره قرصم تا حالا نخوردم طبیعی جلوگیری میکنیم 🥲😔😓

دوس نداره پس بیخود میکنه نگرانه

طبیعی روش جلوگیری محسوب نمیشه 

دوس نداره پس بیخود میکنه نگرانهطبیعی روش جلوگیری محسوب نمیشه

همه ماهایی که میگن بچه ناخاسته، حاصل همین طبیعی رابطه داشتنیم

دوس نداره پس بیخود میکنه نگرانهطبیعی روش جلوگیری محسوب نمیشه

من نگرانم اون میگه نترس نمیشی اخع طبیعی امکان حامله شدن خیلیع اما اون میگه ن نمیشی

درخواست ندین قبول نمیکنم