2777
2789
عنوان

اشتباهه که شصت ملیون به گوشی داد

414 بازدید | 48 پست

دلم میخواد آیفون ۱۳ معمولی بگیرم ولی نمیدونم این پولو بدم به گوشی یا نه بدمش طلا بگیرم دلم میخوای برای دل خودم خرج کنم☹به خانوادم بگم که دعوام میکنن ولی به شوهرم بگم میگیره نمیدونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دقیقا شرابط شما رو دارمنمیدونم ۱۶ بگیرم یا پس انداز کنممنم دوس دارم برای خودم و دلخوشی خودم ...

۱۶ چنده قیمتش؟

پس اندازی هم داری یانه ؟مثلایی طلایی چیزی

بنظر من کاری که با ۱۰ ۲۰ تومن راه میفته رو باید با همون مبلغ حل کرد...

آیفون برای کسیه که دوربینش رو واسه تولید محتوا لازم داره یا کلا ازش بت ساخته... در صورتی که باتریش آدمو پیر می‌کنه 

من به شخصه با اینکه کارم با گوشی خیلی زیاده براش خیلی خرج نمی‌کنم، کارم با گوشی‌های ارزون‌تر هم راه میوفته، خراب هم بشه یا بدزدنش دلم نمیسوزه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

همیشه که نباید به فکر پس انداز و طلا بود 

اگه الان گوشی نیاز داری حتما بگیر عزیزم

اگه الان هزینه اش رو کامل نداری میتونی با هزینه کمتر یه گوشی خوب بگیری سامسونگ های سری A هم خوبن ۵۴و ۵۵ رو میتونی با ۳۰ تومن بگیری

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

۱۶ چنده قیمتش؟پس اندازی هم داری یانه ؟مثلایی طلایی چیزی

من حدود صد تومن میخوام بگیرم

پس انداز ک نه کلا ۱۸ سالمه بابام میگیره😐💔

نمیدونم گوشی بگیرم ایپد بگیرم پس انداز کنم ...

2790
2778
2791
2779
2792