2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آمپول‌های پروژسترون رو خیلیا تو بارداری مخصوصاً وقتی جداشدگی جفت یا لکه‌بینی دارن، می‌زنن. پروژسترون کمک می‌کنه رحم آروم بمونه و احتمال سقط کمتر بشه. خیلی از مامانا با همین آمپول‌ها بارداری رو نگه داشتن. ولی مهمه استراحت مطلق کنی، هیچ کار اضافی نکنی، حتی کارای سبک خونه، و هر علامت جدید مثل خونریزی زیاد یا درد شدید داشتی سریع بری اورژانس. نترس ولی خیلی مراقب باش.

توگوگل نوشته عوارض داره چی هست؟

عوارضش معمولاً چیزای خاصی نیست، مثل درد محل تزریق، حالت تهوع، سردرد، نفخ یا تغییرات خلق‌وخو. بعضیا هم هیچی حس نمی‌کنن. خیلی نادر ممکنه باعث لخته خون یا مشکل کبدی بشه ولی خیلی کم پیش میاد. در کل اگه دکترت گفته بزنی، یعنی فایدش خیلی بیشتر از ضررش هست، نگران نباش فقط مراقب باش اگه علائم عجیب داشتی سریع خبر بدی.

ن واس جنین منظورمه

برای جنین معمولاً ضرر نداره، چون پروژسترون یه هورمون طبیعیه که بدن خودت هم میسازه، این آمپول فقط مقدارشو بیشتر می‌کنه تا بارداری حفظ بشه. پزشکا خیلی وقتا برای سلامت جنین میدنش، ضررش برا بچه ثابت نشده، خیالت راحت باشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز