2777
2789
عنوان

پسرا واسه خواستگاری چی میپوشن😁

773 بازدید | 55 پست

سلام

من فقط یکی از خواستگارام اومده خونه اونم کت و شلوار پوشیده بود

پسری که دو ماه و نیمه داریم آشنا میشیم جمعه میاد خواستگاری ولی نمیدونم چی بپوشه🤓

امروز گفت دارم میرم بازار خرید نپرسیدم چی میخوای بخری؟ ولی احتمالا لباسه😁دارم از کنجکاوی میمیرم بهش گفتم شب ازت گزارش کار میخوام🤭ببینم لو میده چی خریده یا نه؟

بنظرتون کت شلواره؟؟ بهش گفته بودم تنوع لباسات کمه حالا ببینم چطور تیپ میزنه🥰🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما باهم رفتیم خرید 

روزء خاستگاری رفتیم لباس گرفتیم

اون ی شلوار لی با کت چرم گرفت منم ی سارافون طوسی سورمه ای 

خیلی قشنگ بودن

دست گلم باهم خریدیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حست💖✨️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ