2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میام نی نی سایت

میرم اینستا

میرم تلگرام

میرم یوتیوب

این چرخه ادامه داره تا شوهرم زنگ بزنه بگه من دارم مغازه رو می بندم اون موقع مثل فرفره بلند میشم میشورم میسابم غذا می پزم میرم حموم آرایش میکنم خیلی وقتا شوهرم میاد نفس نفس میزنم اینقدر بدو بدو میکنم تو خونه.

کل روز ریلکسیشن و غذا و آب 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

فراغت کجا بود خاهر؟ من وفت ندارم سرمو بخارونم.الانم پسرمو اوردم باشگاه جلو باشگاه تو ماشین منتطرشم که ازینجا برش دارم بریم کلاس زبان😒🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

میام نی نی سایتمیرم اینستامیرم تلگراممیرم یوتیوباین چرخه ادامه داره تا شوهرم زنگ بزنه بگه من دارم مغ ...

🤣🤣وای عالی هستی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

میام نی نی سایتمیرم اینستامیرم تلگراممیرم یوتیوباین چرخه ادامه داره تا شوهرم زنگ بزنه بگه من دارم مغ ...

خوبه خودش زنگ می زنه قبل اینکه بیاد🤣

خوبه خودش زنگ می زنه قبل اینکه بیاد🤣

آرهههه چند بار همینجوری اومد اینجارو ترکیده دید پراش ریخت دیگه زنگ میزنه🤣🤣🤣

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

فراغت کجا بود خاهر؟ من وفت ندارم سرمو بخارونم.الانم پسرمو اوردم باشگاه جلو باشگاه تو ماشین منتطرشم ک ...

🤣🤣🤣

وای خواهر واسه همین برنامه بچه آوردن چیدم ولی هنوز باردار هم نمیشم با بچه سرم گرم شه

البته دانشجوعم تابستون بیکارم

آرهههه چند بار همینجوری اومد اینجارو ترکیده دید پراش ریخت دیگه زنگ میزنه🤣🤣🤣

🤣🤣وای خدا بهت سلامتی بده از ته دل منو خندوندی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز