2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی انشاالله کجا آموزش میدید کدوم شهر میشه یکم من رو راهنمایی کنی مثلاً رشته میکاپ شینیون با بافت ک ...

گلم تهرانم شرق تهران

ببین سالن کار کردن ۶۰درصد برا خودته۴۰ برای سالن اگه مشتری از سالن باشه

مشتری خودت باشه۷۰درصد خودت ۳۰درصد سالن

اگه صندلی اجاره کنی که مشتری خودت و درصد نمیدی

باز مشتری سالن۴۰درصد برا سالنه

دیگه خودت حساب کن میصرفه برات یانه 

ببین مو بنظرم بخوای بری همش باهم باید بری

شنیون بافت مو اکستنشن چون اینا به خم ربط دارن رو  درامدت تاثیر داره 

ولی اگه محدودیت داری فعلا تو هزینه کردن

لاین مژه خوبه کاشت اکستنشن و لیفت و لمینت 

میکاپ خیلی هزینه اولیه میخواد همیشه اپدیت داره

من اینارو گفتم بدونی

اگه سوالی. برات ایجاد شد بپرس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه راحت باش اره اصلا خیلی بده آخه شهرتون کوچیکه منم خجالتی اینا سخته یکم برو دنبال کار درس می‌خوانی

آره درس میخونم 

ولی دنبال یه کار هم هستم 

دادم کلاس برنامه نویسی میرم اگر شد کسب در آمد کنم

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

اون چه رشته ای هست من خیلی عقبم یکم توضیح بده ازش

در عموم به اسم اتاق عمل شناخته میشه،ما دستیار جراح هستیم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
در عموم به اسم اتاق عمل شناخته میشه،ما دستیار جراح هستیم

مگه اون هوشبری نبود ؟ وای فکر کنم اشتباه شدم چقدر رشته هست حالا این این رشته خوبه راضی هستی که جوری یکم بگو 

آره درس میخونم ولی دنبال یه کار هم هستم دادم کلاس برنامه نویسی میرم اگر شد کسب در آمد کنم

خوبه چی می‌خوانی اره برنامه نویسی میشه ازش کسب درآمد کرد آخه الان بیشتر چیز ها با کامپیوتر هست 

گلم تهرانم شرق تهرانببین سالن کار کردن ۶۰درصد برا خودته۴۰ برای سالن اگه مشتری از سالن باشهمشتری خودت ...

نه من میکاپ و یکم شنیون دوست داشتم میکاپ که خیلی میخواد گفتم شنیون میگن کم پول میخواد ولی اونم به اندازه میکاپ نه ولی بازهم پول میخواد وسیله ها هستن به نظرت اصلا اینده داره چون من شهر بزرگی هم نیستم و خوب کنکور دادم موندم حالا چون یاد بگیرم نگیرم ببخشید زیاد شد 

نه من میکاپ و یکم شنیون دوست داشتم میکاپ که خیلی میخواد گفتم شنیون میگن کم پول میخواد ولی اونم به ان ...

ببین نمیدونم گنجایش شهرتونو که

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین نمیدونم گنجایش شهرتونو که

همون خیلی بزرگ نیست بیشتر شبیه شهرستان میترسم کلی هزینه کنم کارم نگیرند چون شاید کنکور رو نیارم بمونم پشت دوباره بخوانم نمیشه دیگه 

همون خیلی بزرگ نیست بیشتر شبیه شهرستان میترسم کلی هزینه کنم کارم نگیرند چون شاید کنکور رو نیارم بمون ...

اول تصمیم بگیر با خودت دودوتا چهارتا کن بعد شروع کن

اینطوری بلاتکلیف نباش

اول کنکور و حل کن حالا

خوبه چی می‌خوانی اره برنامه نویسی میشه ازش کسب درآمد کرد آخه الان بیشتر چیز ها با کامپیوتر هست

عزیزم ممنون 

دانشجو پزشکی ام 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

مگه اون هوشبری نبود ؟ وای فکر کنم اشتباه شدم چقدر رشته هست حالا این این رشته خوبه راضی هستی که جوری ...

نه هوشبری کارش جداست،سختی کار زیادی داره ولی خوبه اگه به صورت خصوصی کار کنیم درآمد خیلی خوبی داره،راضیم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷