مشاور خانواده هستم ،اصلا هم بد نیست ما که منشی های مرکزمون اکثرا تحصیل کرده هستن
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
سالن داشتم سه ساله بخاطر پسرم جمع کردم توخونه بوداما
به امید خدا تا ماه اینده بازم میخوام سالن و راه بندازم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
اره همه چی بجز رنگ و مش و ناخنسالن داشتم سه ساله بخاطر پسرم جمع کردم توخونه بودامابه امید خدا تا ماه ...
مرسی انشاالله کجا آموزش میدید کدوم شهر میشه یکم من رو راهنمایی کنی مثلاً رشته میکاپ شینیون با بافت کدوم بهتره و خوب به درد من میخوره مثلاً اصلا میرزه بری سالن دیگه کار کنی و اینکه من خیلی سرمایه ندارم