2777
2789

مشاور خانواده هستم ،اصلا هم بد نیست ما که منشی های مرکزمون اکثرا تحصیل کرده هستن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
پرستارمچرا بد باشه خجالت نداره

مرسی کلا خجالتی هستم یکم شهرمون هم کوچیکه به خاطر همون راضی هستی از شغلت خوبه یکم توضیح بده در موردش مثلاً  فکر میکردی یا با تضوراتت فرق داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشگرم تو‌فنی حرفه ایم آموزش میدم

مواد کراتین و‌اینا میفروشم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فقط معلمی و دوس دارم و میتونم باهاش کنار بیام، تو کار بیرون 

دارم میخونم برا آزمون‌ش، دعا م کنید لطفا، اگه صلاحه قبول شم 🥲🙏🌿البته ظرفیت فقط 5 نفره، ولی خب توکل به خدا،تلاش مو میکنم

معلم کجا فعلا که پیدا نکردم کار کلا گفتم اگر خوبه برم پیدا کردم آخه خجالت میکشم کلا

معلم ابتدایی تهران

استقلال مالی خیلی خوبه حتما از همین حالا پیگیری کن

ان شاءالله یه شغل مناسب پیدا کنی عزیزم 

سالن داری ؟ و همه ی شاخه ها رو آموزش میدید

اره همه چی بجز رنگ و مش و ناخن

سالن داشتم سه ساله بخاطر پسرم جمع کردم توخونه بوداما

به امید خدا تا ماه اینده بازم میخوام سالن و راه بندازم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره همه چی بجز رنگ و مش و ناخنسالن داشتم سه ساله بخاطر پسرم جمع کردم توخونه بودامابه امید خدا تا ماه ...

مرسی انشاالله کجا آموزش میدید کدوم شهر میشه یکم من رو راهنمایی کنی مثلاً رشته میکاپ شینیون با بافت کدوم بهتره و خوب به درد من میخوره مثلاً اصلا میرزه بری سالن دیگه کار کنی و اینکه من خیلی سرمایه ندارم