2777
2789
میدونم میگم این گرونتره.

نمیدونم 

ولی خیلیا میرن گچساران عمل میکنن هزینه اش نصف شیرازه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پره اتفاقا

نه بابا همه معروفا از اون پستچی و دستغیب بگیر من کاراشونو دیدم افتضاح 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

نه بابا همه معروفا از اون پستچی و دستغیب بگیر من کاراشونو دیدم افتضاح

ساریخانی رو حد اقل میتونم بگم عالیه،تمام فامیلمون پیش اون عمل کردن 

خودم ولی دوست داشتم پوستچی برم حالت میبینم اینجا بقیه میکن خوب نیست 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

ساریخانی رو حد اقل میتونم بگم عالیه،تمام فامیلمون پیش اون عمل کردن خودم ولی دوست داشتم پوستچی برم حا ...

نه پوستچی اولا خوب بود الان دیگه کارش خوب نیس 

اکثرا مشکل تنفسی دارن

عزیزم نمیدونید برای تزریق فیلر زیر چشم کدوم دکتر تو شیراز کارش خوبه؟

دکتر مرتضی قهرمانی خوبه 

دکتر جلودار هم شنیدمممم خوبه

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

عزیزم نمیدونید برای تزریق فیلر زیر چشم کدوم دکتر تو شیراز کارش خوبه؟

خانم دکتر رعنا آقاجری عالی هستند 

خانم دکتر طباطبایی هم بی نظیر بودند از بستگان خودم هستند سال گذشته رفتند کانادا در کلینیک بارانا مطبشون بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792