2777
2789
عنوان

صد گرمم کم نکردم

103 بازدید | 15 پست

داره اعصابم دیگ خورد میشه استپ وزنی داشتم (مثل چی میخوردم سوخاری پیتزا و........) ولی از ۷۲ تکون نمیخوردم ینی چاق نمی‌شدم بیشتر 

گفتم برم باشگاه الان یکماه هم هوازی هم فیتنس شر شر عرق میریزم ی روز درمیون میرم امروز وزن کردم ۷۲ 

آخه چرااااااااااااااااا من فقط بشم ۶۹ کلی انگیزه میگیرم ولی استپممممم 🥲چغدر بدن درد کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سحرخسته‍ متخصص تغذیه هستن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چک نکردم سایز رو ولی لباسام هنوز همون اندازس

با متر دقیق بگیر همه چیو ببین صد درصد ساییزت کم شده 

اینطوری انگیزه میگیری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از مربیت کمک بگیر ببین چی میگه

مربی نگرفتم خودم ۵ سال قبل زایمان فیتنس کار می‌کردم بخدا هیکلی داشتم همه میخ میشدن ولی زاییدم شبیه پاندا شدم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 

جانم درخواست بدین و سوالتونو پاسخ میدم

دستت دردنکنه گلم