2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براتی 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

میگم دوره ی نجات شو دیدی؟

عزیزم پسرم کنکور داره و در طول سال باهاش پیش می رفت. کلاً توی فیزیک خیلی خوب شده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم پسرم کنکور داره و در طول سال باهاش پیش می رفت. کلاً توی فیزیک خیلی خوب شده.

بله خودمم قضاتی میبنیم 

فکر کردم خودتون دیدی میخواستم راجب دوره ی نجاتش چیزی بپرسم 

ممنون❤️

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
بله خودمم قضاتی میبنیم فکر کردم خودتون دیدی میخواستم راجب دوره ی نجاتش چیزی بپرسم ممنون❤️

فصل یک یازدهمو نمیفهمم خوب عادیه؟یا بخاطر قضاتیه

فشارو خوب فهمیدم چون از قبلم بلد بودم

فصل یک یازدهمو نمیفهمم خوب عادیه؟یا بخاطر قضاتیهفشارو خوب فهمیدم چون از قبلم بلد بودم

ببین منم اوایل خوب متوجه نمیشدم. بخاطر حرف زدنشم عصبی میشدم. ولی بعذش عادت کردم

بله عادیه

خب الان چیکار کنم که بفهمم

بببن اگر با تدریسش کنار نمیای

استادت عوض کن

هرکی با ی روشی میفهمه 

مشکل ازت نیست. اون مبحث و با یکی دیگه بخون