2789
عنوان

این مرد منو

245 بازدید | 11 پست

من یه مدت طولانی با یه پسر دوس بودم که خیلی دوسش داشتم بعد چن ماه پیش بخاطر یه چیز چرت کات کردیم و اصلا برام مهم نبود الان که چن ماه گذشته خیلی بی قراری می‌کنم و دلم براش تنگ میشه ، وقتی باهاش بودم ادعای دوس داشتنش پاره می‌کرد الان هیچ خبری از من نداره منی که وجودش رو دوس داشتم براش احترام قاعل بودم 

درسته دیگه مثل منو پیدا نمیکنه کسی که اینقد دوسش داشته باشه ولی من الان هر روز سر کار هی اشتباه می‌کنم حواسم پرت شده فقط گریه می‌کنم 

بعد اون با چن نفر را زدم ولی کات کردم خوشم نیومد 

الان نمی‌دونم چیکار کنم ، اطرافم پسر اینا زباده فقط میخام با یکیشون زودی از سر حرص ازدواج کنم که میدونم پشیمون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم اون بهتر از تو پیدا می‌کنه هم تو بهترین از اون این فانتزیا بیا بیرون منم در مورد اکسم همین فکرو میکردم شوهرم الان ۸۰ درصد شاید از اون بهتر باشه ولی اون ۲۰ درصد اون هنوز شاید دلتنگ باشم همین

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بهش وابسته شدی

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

واو چخبره😶ای بابا چ بداین مدت ۷ سال حرفی از ازدواج نبود؟چون دیگه رابطه تون خیلی طولانی شده خسته کنن ...

اگه تو رابطه ایی هردو عشقشون واقعی باشه۱۰سالم بگذره رابطشون خسته کننده نمیشه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

اگه تو رابطه ایی هردو عشقشون واقعی باشه۱۰سالم بگذره رابطشون خسته کننده نمیشه

اینا حرفه عزیزم

دوستی چقدر اخه؟

فوقش ۲ ۳ سال

بیشتر ازین روند فرسوده میشه

بلخره یا باید جدی کنن ازدواج کنن یا جدا شن

رابطه بدون هدف فقط اسیب میزنه

اینا حرفه عزیزمدوستی چقدر اخه؟فوقش ۲ ۳ سالبیشتر ازین روند فرسوده میشهبلخره یا باید جدی کنن ازدواج کن ...

حرف نیست عزیزم دیدم که میگم دخترخاله من۸سال با یکی دوست بود امسال میخوان عقد کنن چون عشقشون واقعی بود ازهم خسته نشدن

اینا حرفه عزیزمدوستی چقدر اخه؟فوقش ۲ ۳ سالبیشتر ازین روند فرسوده میشهبلخره یا باید جدی کنن ازدواج کن ...

دختر داییم۶سال با شوهرش دوست بود 

من دیدم که میگم عشق واقعی باشه ۱۰سالم بگذره خسته نمیشن

اتفاقا دوستی طولانی خیلی بهتره اینجوری میشه بفهمی عشق طرف واقعی یا نه