2777
2789
عنوان

خانمهایی ناخن کاشتید میشه بیایید

150 بازدید | 11 پست

بچه ها من ناخن کاشتن رو خیلی دوست دارم ولی بخاطر مشکل غسلش نمیتونم بکارم.هفته ای یبار ناخن مصنوعی میکارم بعده یه شب برشون میدارم چون حس خفگی بم دست میده.

واقعا ناخنام بخاطر چسب قطره ای درد میگیره.

خواستم بدونم با ناخن کاشته حس بدی ندارید؟آدم اذیت نمیشه؟

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی حس بدی داشتم،تازه مشکل مذهبی هم نداشتم.

بیچاره شدم تا تونستم بردارم،چون هر دفعه که برمی داشتم ناخنام داغون بود و نمی تونستم تحمل کنم

این دفعه تحمل کردم و الان خوب شدن

به نظر من که خز شده خیلی

اره عزيزم بخاطر چسب قطره ايه من اصلا اذيت نيستم اصلا حس نميكنم ناخن اضافست ، شده جزيي از وجود خود ...

بلندیش چی اذیت نمیشید؟برای کارهای ظریف چی؟

من خیلی حس بدی داشتم،تازه مشکل مذهبی هم نداشتم. بیچاره شدم تا تونستم بردارم،چون هر دفعه که برمی داش ...

وای یه خانم رو دیروز دیدم یه ناخنایه ضخیم و بد فرمی کاشته بود کلفته کلفت.آدم میدید حس تهوع بش دست میداد.

ولی مال بعضیا خیلی طبیعی و خوشگله

وای یه خانم رو دیروز دیدم یه ناخنایه ضخیم و بد فرمی کاشته بود کلفته کلفت.آدم میدید حس تهوع بش دست می ...

مال من که خیلی طبیعی بود

کوتاه هم سوهان می زدم

ولی دوسش نداشتم

عکس مدل های درست و حسابی رو می دیدم با ناخن های خودشون حسرت می خوردم

تو کشورهای درست و درمون اصلا مد نیست

بیشتر مخصوص فروشنده ها و ارایشگرها و شغل هایی هست که البته شریفن ولی مرتبط با تحصیلات نیستن

ولی اینجا خوب فرق داره

شوهرم دلش برام میسوزه وقتی ناخن مصنوعی میذارم.

قبل از ازدواج انقدر ناخنام بلند و خوشگل بود الان با وجود دوتا بچه و شستشوی دایمی ناخنام مث ناخنای کزته.

اصلا بلند نمیشه

ناخون کاشت به نظرم باید هر ۲هفته بری ترمیم هر۲روز لاکتو عوض کنی و کلا بهش برسی من بدم میاد بعضی ها کاشت دارم افتضاح ولی.

من ترجیح میدم ناخون خودم کوتاه و تمیز و لاک زده باشه