2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

100 بازدید | 13 پست

چندشبه آب نداریم اعصابم ضعیف شده. از طرفیم هرروز برق قطع میشه. امروزم خیلی گرمه .برق ک رفت دختر بزرگم ۱۱سالشه مدام غر میزد ‌ میگفت گرمه چ وضعیه و‌.. منم گفتم حق داری واقعا گرمه‌ .بعد هی پرخاشگری سر خواهرش کرد. داد میزد سرش. ناگفته نمونه بخاطر نوجوانی خیلی بداخلاق شده. ناهار اوردم مدام گوشی بدسته. دیدم داره باز گوشی نگاه میکنه ناهارش رو نصفه نیمه خورد طبق معمول پاشد رفت منم عصبی شدم شدید پیش دستی جلوم بود پرت کردم سمتش خورد پاش برید. خون اومد زیاد. یه ذره ام در حد یه سانت پاش باز شده .خیلی جیغ زد. منم حالم بد شد. ز زدم‌باباش بیاد.الانم خونش بند اومده اما حالم بده . بخدا خیلی رو مخم رژه میره.نمیدونم چیکار کنم از فکر و دلش در بیاد. میدونم هیچوقت نمیبخشم.😭😭😭

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

۲۸ کیلوست. از بس لاغره. هرجا میریم با ترحم میگم آخی چ لاغره .ناراحت میشم . همه چی تو این گرونی تهیه میکنم میگم بخوره.اما لب نمیزنه . اسراف میکنه‌ . میترسم دختر کوچیکمم ازش یاد بگیره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم آخه این چه کاریه. اون الان سنی حساسی داره. هوا و اوضاع هم مناسب نیست باید فضا رو مدیریت کنی ن ...

میدونم اما وقتی برق میره گرما تاثیر میزاره روم. عصبی میشم‌ .خودشم‌امروز خیلی دیگه اذیت کرد . یدفعه نفهمیدم چیکار کردم...😭

۲۸ کیلوست. از بس لاغره. هرجا میریم با ترحم میگم آخی چ لاغره .ناراحت میشم . همه چی تو این گرونی تهیه ...

عزیزم اینکه میگی دختر کوچیکت می ترسی یاد بگیره ازش !

یه سوال.  خود دختر بزرگت از کجا یاد گرفته از  غير از شماها؟؟؟

قشنگ نیست دخترتون رو. مقصر می دونید .جای این کار ها  بهتره روش قشنگ تری و پیش بگیرید  

Taranom🦋
عزیزم اینکه میگی دختر کوچیکت می ترسی یاد بگیره ازش !یه سوال. خود دختر بزرگت از کجا یاد گرفته از غي ...

از شوهرم. متاسفانه شوهرم بشدت بد غذاست. انقدر جلوش ادا اومد دخترمم یاد گرفت. کوچیکه ام داره تحت تاثیر قرار میگیره. مقصر نمیدونم دلم میسوزه چیزی نمیخوره. بدنش رشد نمیکنه

اسی حق داری منم ایتقدر بی ابی کشیدم درکت میکنم بچه کوچیک داشتم ی ماه اب نداشتیم خیلی اعصابم داغون بود الانم باز ابهامون میره وقتی برقا قطع میشه ولی دیگه مبدونم میاد قبلش کارامو میکنم ی مدت تمرین زو رک اعصابت مسلط باشی یاداوری کن اون لحظه به خودت من ی مدت خیلی سربچه ها داد میکشیدم ولی ترک کردم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

از شوهرم. متاسفانه شوهرم بشدت بد غذاست. انقدر جلوش ادا اومد دخترمم یاد گرفت. کوچیکه ام داره تحت تاثی ...

خب الان بهتربن روش جای اینکه. به دخترتون بگید بخوره. چون لاغره. اینکه به پدرش بگید  بهتر بخوره بچه ها یاد بگیرن 

هم دخترت این طور وزن اضافه می کنه  هم اوضاع دختر کوچیکت عین اونا نمیشه🩷

Taranom🦋
اسی حق داری منم ایتقدر بی ابی کشیدم درکت میکنم بچه کوچیک داشتم ی ماه اب نداشتیم خیلی اعصابم داغون بو ...

اره بخدا بچه کوچیک دارم عذاب میکشم بی آب. خودشم کولرمون آبی فک کن کولر خشک کار میکنه‌ .یعنی قشنگ زندگیم جهنم شده.

همین که عذاب وجدان داری یعنی خوبیی بعضیا عین خیالشونم نی

عزیزم مرسی کمی آروم شدم با پستت. حس بدجنسی و مادر بد بودن داشت خفه ام میکرد.

اره بخدا بچه کوچیک دارم عذاب میکشم بی آب. خودشم کولرمون آبی فک کن کولر خشک کار میکنه‌ .یعنی قشنگ زند ...

ماهم شرایطمون مثل شماس ولی چاره نیست فقط کافیه ادم سخت نگیره 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن