2777
2789
عنوان

استایلیست شخصی 😭⁉️

221 بازدید | 15 پست

اینجا کسی هست از استایل شخصی سر در بیاره؟ یا کسی شغلش این باشه هزینه دریافت کنه؟ 

من همیشه لباس بیرونی میخرم از مزونای گرون ولی همیشه ی خدا غصه ی استایلشو دارم، اصلا گرون به نظر نمیرسه، هروقت بیرون میرم انگار همه از من خوشتیپ ترن لباسای بقیه شیک تره! عادت ندارم لباس پرو کنم خوشم نمیاد نفسم توی اتاق پرو میگیره، میخرم میام خونه میبینم اصلا بهم نمیاد نمی‌دونم چکار کنم دیگه!

وا ینی چی تو اتاق پرو نفسم میگیزه😐

اتفاقا لباس بیشتر از قیمت و هرچی اینکه با تنت بیاد مهمه

بخاطر همین میگی خوشتیپ نیستی

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ینی چی تو اتاق پرو نفسم میگیزه😐اتفاقا لباس بیشتر از قیمت و هرچی اینکه با تنت بیاد مهمهبخاطر همین ...

عزیزم فوبیای فضای بسته دارم، حتی اسانسور هم طولانی بشه یا شلوغ باشه نفسم میگیره. بهم میریزم. 

عزیزم فوبیای فضای بسته دارم، حتی اسانسور هم طولانی بشه یا شلوغ باشه نفسم میگیره. بهم میریزم.

خب بگو یکی دونفر دورتو بگیرن برو ی گوشه

یا مثلا زیر لباست تاپ بپوش و لگی چیزی

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

رنگایگرون انتخاب کن الگانت استایل کن اکسسوری مناسبت رو دنبال کن فرم بدنت رو بشناس و بر اساس اون انتخاب کن به برش لباس دقت کن سعی کن خاص آرین نوع دوخت و برش رو انتخاب کنی یا نفر که سبک استایلش رو دوست داری از سلبریتی ها انتخاب کن و مثل اون استایل کن یا از ویدئوی استایلیست ها استفاده کن 

رنگایگرون انتخاب کن الگانت استایل کن اکسسوری مناسبت رو دنبال کن فرم بدنت رو بشناس و بر اساس اون انتخ ...

دقیقا خیلی عکس و فیلمای استایل میبینم، 

ولی شیپ بدنم و نمیشناسم، 

نمیدونم چرا همون لباس تو تن یکی دیگه قشنگ تره همیشه! 

اکسسوری اضافه کنم یعنی بهتر میشه؟ 

خب بگو یکی دونفر دورتو بگیرن برو ی گوشهیا مثلا زیر لباست تاپ بپوش و لگی چیزی

😭 کلاً بازار نمیرم بگردم مستقیم میرم تو مزونایی که میشناسم یا از پیج های مختلف سفارش میدم. 

نمی دونم این چه اخلاق زشتیه من دارم! از بازارگردی متنفرم.

ببین من خودم از هوش مصنوعی مثل grok یا chatgpt میپرسم معمولا خوب استایل میکنن

عکس لباسارو بهش بدم؟ من چون لاغرم ولی بخاطر تنبلی تخمدان شکم دارم همه‌ش لباسای گشاد میگیرم، خیلی شلخته به نظر میرسه. 

نمیدونم چطور بعضیا با شکم بزرگتر از من اعتماد بنفس پوشیدن لباس جذب دارن، کاش منم میتونستم.

بله عکس لباس رو بدید بهش و هر سوالی دارید بپرسید ازش

مرسی عزیزم، 

بیشتر دنبال یه پیجم که استایل ست بفروشه نخوام جدا جدا ست کنم، مینیمال و شیک باشه از صفر تا صد یه استایل داشته باشه. 

اکسسوری درست و ترند آره قطعا بهتر میشه

من به بدلیجات حساسیت دارم اصلا خوشمم نمیاد

طلا میندازم هم مینیمال هم زنجیر و اینا ولی بنظر بقیه یه جوری میاد انگار برای روزمره نباید طلا انداخت 

کمربند و کیف و اسکارف و اینا هم همه تا هرچی مد میشه میخرم ولی.