2777
2789
عنوان

چقد حال خانم های ایرانی بده

145 بازدید | 8 پست

تو اینستا هر کلیپی که مربوط به مرد سالاری و زن ستیزی هست

اکثر خانم ها میگن تو اون شرایط هستن 

واقعا چقد میتونه قوانین ها برای زن ها مسخره و بد باشه 

یه زن حتی با بخشش مهریه هم نتونه بدون رضایت طلاقش بگیره

هم زنایی که ازدواج کردن هم زن‌های مجرد همه حالشون بده کلا جو ایران برای زن‌ها سمیه

فقط اسمت😂

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم زنایی که ازدواج کردن هم زن‌های مجرد همه حالشون بده کلا جو ایران برای زن‌ها سمیه

چرا اینجوری شده

۱۰ سال پیش انقد اوضاع بد نبود 

الان زن ها همه افسرده و بخاطر بچه ها تحمل میکنن

چرا اینجوری شده۱۰ سال پیش انقد اوضاع بد نبود الان زن ها همه افسرده و بخاطر بچه ها تحمل میکنن

ده سال پیش همه مردها گوشی هوشمند نداشتن و پیدا کردن یه زن هرزه و خیانت فقط محدود به مردهایی بود که اهلش بودن .حالا هر اهل و نااهلی‌ به برکت فضای مجازی سمی خیانت می کنه .حالا یه عده نگن نه ربطی نداره....چون واقعا ربط داره من اون زمان دیدم حالا هم دیدم و با توجه به تجربه و سن دارم می گم پدر بزرگ منم اگه گوشی هوشمند داشت ده تا زن همون زمان گرفته بود 

خیلی بخاطر بچه تحمل میکنن

اونی که خیانت و بی مهری می بینه و تحمل می کنه به خاطر بچه نیست به خاطر اینه که جایی امن تر از همون خونه که داخلشع نداره بره .عقل انسان هم می گه اول امنیت بعد مهر و عاطفه

2790
2778
2791
2779
2792