2777
2789
عنوان

این مد جدید چیه⁉ تو نی نی سایتصض

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی عجیب اینه که برای,کارهای درمانی با عروس برن

منم مادرشوهرمو بردم یکی دوباری اونم چون میخواست بره پزشکی هسته ای و گفته بودن تشعشع داره بدنش با من فرستادن و شوهرم ،دختر خانومش چون بجه کوچیک داشت تشریف نیاوردن منو پیش مرگ کردن!!!!

من یکی رو میشناسم مادربزرگ 38دختر 26نوه 12داره عروسی میکنه

سرم درد گرفت

تو روستای همسرم اینا خیلی اینطورین 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سرم درد گرفتتو روستای همسرم اینا خیلی اینطورین

تو روستا نیستیم به شهر بزرگ از یک خانواده ی فوق پولدار که یک پاشون خارج از کشور هست فقط هم با افراد پولدار ازدواج می کنند تا قدرتمند تر بشن

سرم درد گرفتتو روستای همسرم اینا خیلی اینطورین

کلا قدیم ها می شد مادرها  را  از  دخترها تشخیص  داد

الان از  نظر  چهره که بوتاکس می کنن سن  مشخص نیست

وقتی هم دختر  مادرش را ببره  زایشگاه

همه فکر میکنن  اون   مادر   دختر  است

دختر مادر  است

تو روستا نیستیم به شهر بزرگ از یک خانواده ی فوق پولدار که یک پاشون خارج از کشور هست فقط هم با افراد ...

من شمارو نگفتم من کلا روستای همسرم و گفتم

چی بگم قدرت بخوره تو سرشون وقتی زندگی کردن عادی و بلد نیستن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کلا قدیم ها می شد مادرها را از دخترها تشخیص دادالان از نظر چهره که بوتاکس می کنن سن مشخص نیست ...

بله درسته

من شمارو نگفتم من کلا روستای همسرم و گفتمچی بگم قدرت بخوره تو سرشون وقتی زندگی کردن عادی و بلد نیستن

من خودم روستایی هستم تو روستامون هنوز هم هستن که بچه هارو شوهر میدن ،ولی اینایی که من میگم نوبرن همه دخترهاشون وپسرهاشون زود ازدواج کردن الان دارن نوه هارو زن میدن  وشوهر میدن خیلی عجیبن با اون همه ثروت اینقدر فقر فرهنگی دارن

من خودم روستایی هستم تو روستامون هنوز هم هستن که بچه هارو شوهر میدن ،ولی اینایی که من میگم نوبرن همه ...

چشماشون فقط پول میبینه خواهر گلم 

زندگی قشنگه پول قشنگه به شرط این که همه چی رو اصول پیش بره

چشماشون فقط پول میبینه خواهر گلم زندگی قشنگه پول قشنگه به شرط این که همه چی رو اصول پیش بره

من خودم کودک همسر بودم دلم میگیره اینا رو میسنوم ،ولی دختراسون رو از نزدیک دیدم اینقدر خوشحال وذوق زده بودن انگار که چه کار مهمی انجام دادن،یعنی نهایت ارزوشون شوهر بود 

من خودم کودک همسر بودم دلم میگیره اینا رو میسنوم ،ولی دختراسون رو از نزدیک دیدم اینقدر خوشحال وذوق ز ...

بگردمت 🫂🥺

ابجی چی بگم گلم  خداکنه کودک همسری قطع بشه 

انشالله

دورت بگردم