2777
2789

اووووو خیلی رفتارا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش وقت میزاره خوب گوش کن وقتتتتت میزااااره

پول رو همه خرج میکنن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
به ظاهر چی گیر میده مثلا ب رنگ پوست و ظاهر؟

اصلااا مردی ک خالصانه و عاشقانه دوستت داشته باشهدحتی اگر نقصی تو ظاهرت باشه ب چشمش نمیاد

من الان چاقم بعد زایمانم خودمم میدونم بدهیکل شدم ولی شوهرم تاحالا یبار نگفته میگم برم لاغر کنم میگ بابا خوبی الان همه میرن چربی میزنن ک مث تو باشن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
بهت گير داده؟؟

نه 

ی کلیپ تو اینستا برام فرستاد ک چکار میکنن پوستشون سفید سفید بشه مثل چینی ها منم گفتم عه سفید دوست داری

این استیکر رو فرستاد👈😑

بعد من اندامم خوبه رنگ پوستمم سیاه نیست حتی سبزه هم نیست خوبه قد ۱۵۰ وزنمم ۵۰

تاحالا هم بهم گیر نداده و همش گفته خوبی

ولی وقتی اینو برام فرستاد خیلی ناراحت شدم بهشم گفتم گفت همینطو فرستادم گفتم مگه میشه همینطوری فرستاده باشی

گفت تو عقل نداری نمیفهمی

😕

اصلااا مردی ک خالصانه و عاشقانه دوستت داشته باشهدحتی اگر نقصی تو ظاهرت باشه ب چشمش نمیادمن الان چاقم ...

ی کلیپ تو اینستا برام فرستاد ک چکار میکنن پوستشون سفید سفید بشه مثل چینی ها منم گفتم عه سفید دوست داری

این استیکر رو فرستاد👈😑

بعد من اندامم خوبه رنگ پوستمم سیاه نیست حتی سبزه هم نیست خوبه قد ۱۵۰ وزنمم ۵۰

تاحالا هم بهم گیر نداده و همش گفته خوبی

ولی وقتی اینو برام فرستاد خیلی ناراحت شدم بهشم گفتم گفت همینطو فرستادم گفتم مگه میشه همینطوری فرستاده باشی

گفت تو عقل نداری نمیفهمی

😕

نه ی کلیپ تو اینستا برام فرستاد ک چکار میکنن پوستشون سفید سفید بشه مثل چینی ها منم گفتم عه سفید دوست ...

توجه نكن عزيزم شما همونجوري كه هستي باش و توي خونه به خودت برس براي پوست صورتتم لايه بردار استفاده كن كه شاداب باشه هميشه. اصلا جدي نگير حرف و سخن زياده. خوبيهاي شوهرتو ببين ومرنه الكي پير ميشه روح و روانت 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜