anitaw32 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 27 عنوان دیگه خسته شدم نمیتونم ادامه بدم 121 بازدید | 6 پست راستش تو زندگی مشکلات زیادی داشتم از همه کتک خوردم مامان بابام خواستن طلاق بگیرن نشد بدتر عذاب کشیدم یهو محبت نکردن کلا محو شدم بابامم خرج خانوادش میکنه بعد به ما میگه پول ندارم الانم پنجشنبه کنکور دارم کنکور عملی هم ۹۰۰ تومنه پول نمیده سرکارم نمیذارن برم ۵بارم خودکشی ناموفق داشتم با قرص میخوام با طناب اینسری امتحان کنم 🥲 1404/04/24 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zwreee عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 668 چن سالته هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات میرسه و نرمال رفتار خواهم کرد...
معلم_خوشتیپ_سایت عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 447 لم دیگه همه سختیا رو پشت سر گذاشتی رسیدی پله اخر الان یادت افتاده خود.... کنی؟ بیخیال برو دانشگاه دولتی شهر دیگه بزن برو خوابگاه. سالی یبار بیا خونه. بعدشم کار و استخدامی و ازدواج
تارامارا عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 614 گروه تلگرامی مشاوره رایگان حقوقی دارم مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حوزه ها هر کی خاست درخاست دوستی بده داخل پی وی پیام ارسال کنید بنویسید لینک مشاوره لینک را بهتون بدم
anitaw32 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 27 لم دیگه همه سختیا رو پشت سر گذاشتی رسیدی پله اخر الان یادت افتاده خود.... کنی؟ بیخیال برو دانشگاه دو ... نه جدا حال روحیم خوب نیست تا جایی که افسردگی حاد داشتم باید قرص مصرف میکردم مامانم نذاشت ولی دیگه از منت کشیدن و تحقیر خسته شدم
anitaw32 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 27 گروه تلگرامی مشاوره رایگان حقوقی دارم مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حوزه ها هر کی خاست درخاست دوس ... ممنون گلم ولی من کار از کارم گذشته حالم دست خودم نیست