2777
2789
عنوان

تنظیم قاعدگی

184 بازدید | 32 پست

سلام خانم ها . کسی میدونه چطور میشه بدون هورمون درمانی پریود شد و قاعدگی رو تنظیم کرد؟ سیکلم بهم ریخته است. وضعیت هورمونهام خوب نیست.‌

ممنونم 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول علتش بايد مشخص بشه بايد بري دكتر بعدا بببني چه بايد كرد

آز دادم. سطح هورمونهام به شدت بهم ریخته است. دکتر برام قرص های پیشگیری تجویز کرده اما نمیخوام‌مصرف کنم. استروژن برای من که میگرن دارم حکم سم‌رو داره! 

آز دادم. سطح هورمونهام به شدت بهم ریخته است. دکتر برام قرص های پیشگیری تجویز کرده اما نمیخوام‌مصرف ک ...

يك دوره مصرف كني درست ميشه هورمونات ، سر درد ميگرني هم كه داري پاتو بذار  توي لگن آب گرم خيلي بهتر ميشي بوتاكسم خيلي خوبه

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
يك دوره مصرف كني درست ميشه هورمونات ، سر درد ميگرني هم كه داري پاتو بذار توي لگن آب گرم خيلي بهتر م ...

دوره منظورتون ۶ ماه ؟ 

من مردم داغون نمیتونم دارو ها هورمونی اینا بخورم دکترا اکثرا قرص ال دی میدن که مصرف برا معده  ،من خیلی تحقیق کردم ،اینبار یه دگپکتر این بهم گفت از روز اول پریودم بشمار تا روز ۱۵ پریودم تا ده روز شیاف پروژسترون دوز  ۴۰۰ بذار بعد دیگه نذار پریود میشی .

و دیگه اینکه از ماه ها بعد دوز ۲۰۰ امتحان کن ببین نتیجه میده اونم . 

و خوردن روزی ۳ قاشق مربا خوری سیاهدونه مشکلات رحم برطرف میکنه سری رحم اینا بعد صبحانه ۳ ق مربا خوری آسیاب کن یه خرما هم بدار کنارت حالا خرما خشک یا یه میوه ای چیزی ،بعد بیا هر قاشق مربا خوری بلافاصله بعد آسیاب  درسته بدار تو دهنت بدون اینکه پخش بشه تو دهنت با آب قورت بده کلا نردار پخش شه تو دهنت با آبم میخوری آروم ببر تو درسته بعد  ۳ ق مربا خوری خوردی یه خرمایی یه میوه کوچولویی بخور  تلخ بد نیستاا اما من ناشتا نمیتونم این بخورم یجور میشم یچیز بعدش میداری دهنت بهتره بعدش اصلا هیچ مزه ای نمیفهمی ها  و   بعد نهار هم یه قاشق مربا خوری زردچوبه اصل آسیاب شده بخر با آب  قورت بده میتونی قرص زردچوبه بخری . شبا هم بعد شام نصف قاشق مربا خوری اسفند درسته بدون آسیاب کردن بدون جوشاندن اصلا نباید بجوشونی یا آسیاب کنی اسپند رو با آب قورت بده ،پری دت عین ساعت تنطیم میشه سیاهدانه هم باید بلافاصله بعد آسیاب خورده شه نداری بمونه 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دوره منظورتون ۶ ماه ؟

استرون منظورت اینکه چی نباید بخوری این شیاف پروژسترون که میگم خیلی خوبه استفاده کن 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دوره منظورتون ۶ ماه ؟

فكر ميكنم كمتر از شش ماه ميشه   من يك دوره اصلاح سبك زندگي شركت كردم زير نظر ماما و طب سنتي بودم حتي توي اون دوره هم همه بايد قرصاي شيميايي رو دقيق استفاده ميكردن و در كنارش يه سري راه كار هم ميدادن بهشون حواست باشه از قرصات غافل نشي و گول طب سنتي رو نخوري

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

قرص گل معرفی هم بخر بخور دوز هزار مارک هلث اید گمونم خوبه برن داروکده قرص گل معرفی برند هاش ببین چیا هست دردا پریودم از بین میبره برا  اندومتریوزم خوبه 

من مردم داغون نمیتونم دارو ها هورمونی اینا بخورم دکترا اکثرا قرص ال دی میدن که مصرف برا معده ،من خی ...

ممنونم از راهنماییت، فقط این که تا کی باید سیاهدونه مصرف کنم؟ چند ماه؟ چند روز؟ 

و  این که پروژسترون دوز ۴۰۰ خیلی زیاد! معمولا دکترا قرص ۵ میل رو میدن. شما آزمایش داده بودی؟

یه توصیه : سمت فست فود به هیچ عنوان نرو، و فعالیت بدنی و چرخه خوابت رو تنظیم کن

جالب که اهل فست فود نیستم، فعالیت بدنی دارم. خوابمم کافی! اما این مشکل رو دارم....