من مردم داغون نمیتونم دارو ها هورمونی اینا بخورم دکترا اکثرا قرص ال دی میدن که مصرف برا معده ،من خیلی تحقیق کردم ،اینبار یه دگپکتر این بهم گفت از روز اول پریودم بشمار تا روز ۱۵ پریودم تا ده روز شیاف پروژسترون دوز ۴۰۰ بذار بعد دیگه نذار پریود میشی .
و دیگه اینکه از ماه ها بعد دوز ۲۰۰ امتحان کن ببین نتیجه میده اونم .
و خوردن روزی ۳ قاشق مربا خوری سیاهدونه مشکلات رحم برطرف میکنه سری رحم اینا بعد صبحانه ۳ ق مربا خوری آسیاب کن یه خرما هم بدار کنارت حالا خرما خشک یا یه میوه ای چیزی ،بعد بیا هر قاشق مربا خوری بلافاصله بعد آسیاب درسته بدار تو دهنت بدون اینکه پخش بشه تو دهنت با آب قورت بده کلا نردار پخش شه تو دهنت با آبم میخوری آروم ببر تو درسته بعد ۳ ق مربا خوری خوردی یه خرمایی یه میوه کوچولویی بخور تلخ بد نیستاا اما من ناشتا نمیتونم این بخورم یجور میشم یچیز بعدش میداری دهنت بهتره بعدش اصلا هیچ مزه ای نمیفهمی ها و بعد نهار هم یه قاشق مربا خوری زردچوبه اصل آسیاب شده بخر با آب قورت بده میتونی قرص زردچوبه بخری . شبا هم بعد شام نصف قاشق مربا خوری اسفند درسته بدون آسیاب کردن بدون جوشاندن اصلا نباید بجوشونی یا آسیاب کنی اسپند رو با آب قورت بده ،پری دت عین ساعت تنطیم میشه سیاهدانه هم باید بلافاصله بعد آسیاب خورده شه نداری بمونه