2777
2789
عنوان

سوگواری طلاق

390 بازدید | 32 پست

چهار ماهه جدا شدیم از هم؛

چهار ماهه هر روز گریه کردم؛

اما نه برای اون.

اون جز عذاب چیزی برای من نداشت؛

برای رویاهامه.

برای خونه‌ای که قولش رو داده بود و من هر روز منتظر بودم زندگیم اون‌جا شروع بشه، جهیزیه‌مو بچینم، با عشق خونه‌داری کنم؛

اما واقعیت چیز دیگه‌ای بود...

نه اون مرد رویاهام بود، نه اون خونه قرار بود بشه چیزی که من براش آرزو داشتم.

نمی‌دونم چرا نمی‌پذیرمش.

واقعا سخت بود دو ماه مونده به عروسی، بزنه زیر همه چی... تو اوج امیدواری به زندگی.

فکر کن مثلا ۹ ماه باردار باشی، بچه‌ت مرده به دنیا بیاد.

مثل سوگ مرگ کسی ، اینم دوره داره انکار،خشم، افسردگی و بعد پذیرش

اجازه بده روندشو طی کنه!

حالت عالی میشه

بعدش

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان بده به خودت حل میشه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

منم شرایطم مشابه تو بود با این تفاوت ک من ده روز قبل عروسی جدا شدم ینی وسیله هامم چیده بودم و جمع کردم باز و خیلیییی روزای بدی بود ولی خداروشکر الان زندگیگ ب لطف خدا خیلی بهتره و اصلا یاد هم نمیکنم با اینکه اون زمان یکسال تمام اشک ریختم

😐من یه بار تو عمرم پیش بابام حرف طلاق زدم هنوز این بحث شروعم نشده بود فکر بعدی ها بود اره لیست شوهرای اینده ات معتاد هفت خط فلانه فک کردی حلوا خیرات میکنن برا زن مطلقه البته که ازش قطع امید کردم دارم خودم این پروسه ی جداییو تموم میکنم  تنهایی بهترین چیزیه که یه انسان میتونه داشته باشه 

😐من یه بار تو عمرم پیش بابام حرف طلاق زدم هنوز این بحث شروعم نشده بود فکر بعدی ها بود اره لیست شوهر ...

من بچه دارم چطورحرف طلاق روبزنم ببین اجی میخام دوستانهجدابشیم میخام بگم ماک دشمنی نداریم فقط باهم جفت نیستیم