2789
عنوان

دختر بودن

192 بازدید | 31 پست

میدونی بیشتر وقتا به خودم به همجنسام نگاه میکنم میگم چرا باید انقدر ما ضعیف دیده بشیم

اینقدر برای دنیا کم دیده بشیم 

وقتی که ازدواج میکنی به فرزندت فامیل پدر رو میدن در حالی که مادر درد بیشتری کشیده 

توی زندگی مردها همیشه رانندگی زنها رو به تمسخر میگیرن و حس برتری دارن و موتور سواری هم همینطور شاید دیده باشید حس میکنن موتور و ماشین فقط ساختن برای جنس مذکر یه دختر موفقو میبینن سری بدشون میاد کلی حرف درمیارن میگن حتما فلان‌کار کرده که پولدار شده مخصوصا اگر مجرد باشی متاهل هم میگن شوهرش پولدار بوده و در کلی مسائل دیگه الان نمیدونم 

یعنی خوشانسیم که دختر شدیم من که گاهی آرزومه پسر باشم فقط برای یه زندگی عادی:)

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس بدبختی گرفتم😭💔

🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🤍🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🍓🍌🥥🫐🍏🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🥥🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐

حس بدبختی گرفتم😭💔

من هم همین حسو دارم دلم موتور میخاد بابام میگه کدوم دختر موتور داره دخترو چه به موتور میخای آبرومو ببری:)

من هم همین حسو دارم دلم موتور میخاد بابام میگه کدوم دختر موتور داره دخترو چه به موتور میخای آبرومو ب ...

ریدم تو آبرو😑

🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🤍🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🍓🍌🥥🫐🍏🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🥥🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐

اگه روزی مادرشدی افکاردرست روبه بچه ات یادبده اگه هرمادری این کاروبکنه زنجیره این افکارغلط پاره میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

عزیزم این چیزایی که میگی بد نیستن .تو چشم تو بد دیده میشن‌ و بدبین شدی

بدن اگر آدم از تبعیض بدش بیاد 

تبعيض بین دو انسان فقط بخاطر جنس

اگه روزی مادرشدی افکاردرست روبه بچه ات یادبده اگه هرمادری این کاروبکنه زنجیره این افکارغلط پاره میشه

این درسته 

ولی تا حالا به این فکر کردی

خودمون چی یعنی ما حیف بشیم بسازیم 

مگه چندبار زندگی میکنم د آخه چرا این زندگی کوتاه نمیاد:)

دختر بودن بد نیستدختر بودن توی جهان سوم بده

باور کن جاهای دیگه هم بازم 

تبعيض قاعل میشن منتها کمتر 

اینجا دیگه زده به سیم آخر