2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خالم و شوهر خالم همینطورن البته اونا با این روش از دختراشون سواستفاده میکنن هی قیافه میگیرن که دختر خاله هام خودشون هلاکشون کنن شگردشونه 

توام زیاد انرژی نزار بدتر میکنن توام لی لی به لالاشون نزار اونا باید اول بتو رسیدگی کنن اهمیت بدن

منم چند سالیه خنده از رو لبام رفته افسرده شدم ولی خیلی عذاب  کشیدم بعضی ها خیلی عذابم دادن مطمئنم حتی اگه روزی ازشون دور بشم و غمم از بین بره دیگه شادی کردن رو فراموش میکنم حالا پدر مادر تو هم حتما تو زندگیشون کسی اونقدر عدابشون داده که اینطور شدن خوا نگیره از کسانی که یه نفرو به این حال و روز میندازن باید جو خونه رو عوض کنی ببرشون تفریح بیرون تو خونه شاد باش شادی کن آهنگ شاد بزار برقص هر کاری بکن تا روحیه شون رو بهتر کنی ببرشون مشاوره خدا میدونه چقدر عذاب کشیدن که اینطور شدن هیچ کس دلش نمیخواد که افسرده باشه و غمگین کمکشون کن