2777
2789
عنوان

این گوشیییی

98 بازدید | 9 پست

همه ی بدبختیام سر این هست

روزی ۵/۶ ساعت داخل گوشیم

همش ترس دارم چشام ضعیییف بشه

فعلا که شده 

ورودی دوازدهممممم کنکور دارم 🥲🥲🤐

یه چی بگید به غرورم بر بخوره اینو بزارم کنار🤧

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه گوشی نوکیا بگیر دو روز دیگه خوش حال میشی از اینکه این کارو کردی منکه پشیمونم تو پشیمون نشی  خدای نکرده 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به این فکر کن عمرت داره می‌ره و زمان مثل برق میگذره گوشی همیشه هست ولی فرصتی مثل الان نه یکسال جمع کن و تمومش کن عوضش دیگه نیاز نیست این درسا رو بخونی و استرس بکشی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هیچکس نمیتونه بهت چیزی بگه به غرورت بر بخوره 

هیچکس نمیتونه کاری کنه بشینی درس بخونی 

هیچکس نمیتونه بهت امید و انگیزه بده

فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی

فقط یادت باشه اگر از همین الان شروع نکنی به خوندن سال دیگه همین موقع فقط یه دنیا برات پشیمونی و عذاب وجدان میمونه

گوشی !!!!! یعنی آینده اتو بخاطر گوشی خراب میکنی ! 

به یه دختر مستقل با اراده قوی فکر کن که داره واسه آینده ش میجنگه تلاش میکنه 

شما پنج سالم گوشی دستت بگیری سرگرم اینستا سایت ها شی هیچ پیشترفتی نخواهی داشت جز حسرت 

این ثانیه روز ها که میگذره عمره توعه دیگر برنمیگرده

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱