2821
2789
عنوان

تغییرات من

436 بازدید | 33 پست

من حدوداً دو سه ماهی میشه از اوایل اردیبهشت تا الان کلاً رژیم حذف قند و چربی رو داشتم و کالری شماری کردم و ورزش با محدود کردن قند و چربی و حذف تنقلات و... (با اینکه قبلش هم مصرفم کم بود)این ها شروع کردم بعدم جایگزین کردم اگر خیلی نیاز داشتم،

خیلی سخت بود و واقعاً با کمالگرایی که داشتم هیچ طوره راضی نمیشدم،

اطرافیان هم خیلی بهم می گفتند که نکن و نیاز به کم کردن نیست ولی خودم راضی نبودم از خودم و میگفتم باید ازاین کمتر باشه اونچه که تو ذهن خودم بود مخصوصاً که احساس میکردم پف صورتم از همین قند و رعایت نکردن مواد غذاییه؛

طولانی نشه حرفام😅

عکس تغییراتم رو میذارم تازه گرفتم هنوز وزن کشی نکردم شما بگید چطوره ؟

بنظرتون بیشتر ادامه بدم یانه؟

و اینکه احساس میکنم تو عکس هم‌باز تغییراتی که هست معلوم نیست.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عکس رو فرستادم تأیید زده بشه منتشر کنند🥲

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بزار 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم وزنتو کم کردی صورتت لاغر شد؟من میترسم لاغر شه بعد دماغم بزرگ به نظر بیاد نمیدونم چه کنم🥲

من هدفم لاغری صورت بود ولی متأسفانه کاهش وزن اول رو قسمت های دیگه بدن اثر می‌ذاره و رو‌صورت دیر تر جواب میده 

اتفاقاًمنم پف چهره امو دوست نداشتم 😅و مدام از راه های مختلف دنبال لاغری صورت و استخونی کردنش بودم دیگه مجبور شدم رژیم سخت بگیرم 

عزیزم وزنتو کم کردی صورتت لاغر شد؟من میترسم لاغر شه بعد دماغم بزرگ به نظر بیاد نمیدونم چه کنم🥲

الهی قربونت بشم تو اون تاپیک هم بودی صورتت لاغر شد جوانه گندم بخور اونجا هم رژیم شیر رو بهت گفتم

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !

@niniyar‍ 

عکسمو تأیید کنید🙏

الهی قربونت بشم تو اون تاپیک هم بودی صورتت لاغر شد جوانه گندم بخور اونجا هم رژیم شیر رو بهت گفتم

خب جوانه گندم بخورم که دوباره چاق میشم😭

من رو کل بدنم اثر میذاره

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

بالاخره اومد