2821
2789
عنوان

تغییرات من

436 بازدید | 33 پست

من حدوداً دو سه ماهی میشه از اوایل اردیبهشت تا الان کلاً رژیم حذف قند و چربی رو داشتم و کالری شماری کردم و ورزش با محدود کردن قند و چربی و حذف تنقلات و... (با اینکه قبلش هم مصرفم کم بود)این ها شروع کردم بعدم جایگزین کردم اگر خیلی نیاز داشتم،

خیلی سخت بود و واقعاً با کمالگرایی که داشتم هیچ طوره راضی نمیشدم،

اطرافیان هم خیلی بهم می گفتند که نکن و نیاز به کم کردن نیست ولی خودم راضی نبودم از خودم و میگفتم باید ازاین کمتر باشه اونچه که تو ذهن خودم بود مخصوصاً که احساس میکردم پف صورتم از همین قند و رعایت نکردن مواد غذاییه؛

طولانی نشه حرفام😅

عکس تغییراتم رو میذارم تازه گرفتم هنوز وزن کشی نکردم شما بگید چطوره ؟

بنظرتون بیشتر ادامه بدم یانه؟

و اینکه احساس میکنم تو عکس هم‌باز تغییراتی که هست معلوم نیست.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عکس رو فرستادم تأیید زده بشه منتشر کنند🥲

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بزار 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم وزنتو کم کردی صورتت لاغر شد؟من میترسم لاغر شه بعد دماغم بزرگ به نظر بیاد نمیدونم چه کنم🥲

من هدفم لاغری صورت بود ولی متأسفانه کاهش وزن اول رو قسمت های دیگه بدن اثر می‌ذاره و رو‌صورت دیر تر جواب میده 

اتفاقاًمنم پف چهره امو دوست نداشتم 😅و مدام از راه های مختلف دنبال لاغری صورت و استخونی کردنش بودم دیگه مجبور شدم رژیم سخت بگیرم 

عزیزم وزنتو کم کردی صورتت لاغر شد؟من میترسم لاغر شه بعد دماغم بزرگ به نظر بیاد نمیدونم چه کنم🥲

الهی قربونت بشم تو اون تاپیک هم بودی صورتت لاغر شد جوانه گندم بخور اونجا هم رژیم شیر رو بهت گفتم

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !

@niniyar‍ 

عکسمو تأیید کنید🙏

الهی قربونت بشم تو اون تاپیک هم بودی صورتت لاغر شد جوانه گندم بخور اونجا هم رژیم شیر رو بهت گفتم

خب جوانه گندم بخورم که دوباره چاق میشم😭

من رو کل بدنم اثر میذاره

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

بالاخره اومد