همیشه_شب87 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 5095 عنوان تعبیر خواب 38 بازدید | 3 پست خواب دیدم نوزاد دارم همش گریه میکردم نمیدونستم باید چیکارکنم چطوری بزرگش کنم از مادر بزرگم که مرده بود میخواستم کمک بگیرم که پا شدم یعتی چی 1404/04/24 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14143 نورادت دختر بود یا پسر؟؟؟حاجت روایی داری خواهر جان ب امید خدا خیره ان شاءالله صدقه بده حتما و خوابتو برا کسی تعریف نکن من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
همیشه_شب87 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 5095 نورادت دختر بود یا پسر؟؟؟حاجت روایی داری خواهر جان ب امید خدا خیره ان شاءالله صدقه بده حتما و خوابتو ... نفهمیدم خیلی میترسیدم دست و پام و گم کرده بودم میگفتم چطور بزرگش کنم مجردم 😂انشالله حتما
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9786 در تعبیر خواب از دیدگاه ابن سیرین، دیدن نوزاد (کودک یا طفل) و همچنین دیدن مردگان، معانی خاصی داره. بر اساس تعبیرهای سنتی:ابن سیرین میگوید:اگر کسی در خواب ببیند که کودکی دارد یا نوزادی به دنیا آمده، نشانهی غم و اندوه است، مخصوصاً اگر کودک گریه کند.اما اگر کودک شاد باشد یا در آغوش فرد باشد، ممکن است نشانهی شروع کاری جدید یا خیر و برکت هم باشد.نوزاد دختر در خواب بیشتر به رحمت و گشایش تعبیر میشود، و نوزاد پسر ممکن است به رنج و زحمت در ابتدا ولی خیر در پایان تعبیر شود.گریهی کودک در خواب ممکن است نشانهی نگرانیهای درونی، مشکلات حلنشده یا نیاز به کمک باشد. یعنی شخص در بیداری دچار آشفتگی است.ابن سیرین میگوید:اگر در خواب از مردهای کمک بخواهی یا با او حرف بزنی، معمولاً یعنی نیاز به دعا داری یا دنبال پشتیبانی روحی هستی.دیدن مردهای که در خواب زنده بهنظر میرسد، ممکنه نشونهی یاد و خاطره یا پیامی معنوی باشه.اگر مرده چیزی به تو بده، نشانهی خیر و برکت است. ولی اگر چیزی از تو بگیره، ممکنه نشونهی هشدار یا از دست دادن باشه کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪