2777
2789
عنوان

کنکوو و خیانت

342 بازدید | 40 پست

امسال سال اولمه که کنکور دادم ؛کنکور تجربی خب چی بگم زیاد هم تلاش نکردم کلا یه ماه واسه اردبهشت خوندم و نهایی هامم خوب ندادم و سه روز دیگه کنکور تیر رو دارم دیگه امیدی نداشتم واسه این اصلا نخوندم ولی باز امید داشتم حداقلش اون یک ماهی ک خیلی دقیق خوندم و نهایی هام تا صبح بیدار بودم یه رشته خوبه پایین بیارم ولی نیوردم 

تو همین سال کنکورم از همه ضربه خوردم از رفیق صمیمیم بگیر اون ک هیچی 

الانم ک دیگه فهمیدم شش ماه رفیقم با عشقم رل بوده درحالی که من همه چیزمو بهش میگفتم و گفتم چقدر دوسش دارم 

انگار به ته خط رسیدم گفتم حداقل از اونا ضربه خوردم خدا کمکم میکنه کنکور رو نتیجه بگیرم ولی اوونجا هم نا امید شدم😔😔😔از کنایه ها و طعنه های خانواده خستم اونقدر گفتن تو نیوردی اونا اوردن 

بیخیال بابا

به پا خیزززز

منو بگو عاشق یه پدصگ شدم ولی به زور دارم باهاش کنار میام تا فراموشش‌کنم

منم مثل توعم امسال دوازدهم بودم ولی میخوام بمونم برا سال بعد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خودتو اونقدر بالا بکش و پیشرفت کن که پشیمون شه از دستت دادهسال بعد بخون منم امسال پشت میمونمنگ ...

میگم شما دوازدهم بودی امسال؟

اشتراک الماس ثبت نام نکردی تا حالا خواستم سوال بپرسم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
بیخیال بابابه پا خیززززمنو بگو عاشق یه پدصگ شدم ولی به زور دارم باهاش کنار میام تا فراموشش‌کنممنم مث ...

چاره ای نیست باید سال بعد هم بخونیم 

کاش حداقل اون تو این شرایط سخت زندگی یکم آدم بوددد 

هرشب نگاه بازدیداشون میکنم و گریه میکنم نمیدونی چقدر سختع

واسه همینه من هیچوقت قبل کنکور موافق این نبودم  رل بزنم سراغ رابطه و رفیق بازی برم  بنظرم تو این سن باید پیشرفت کنی  چیزای جدید یاد بگیری به بالاترین جایگاه برسی نه شکست عشقی بخوری وقت واسه این کارا هست

بیخیال بابا ارزشش رو نداره بعدهاپشیمون میشی

میدونم ارزش نداره ولی چهارسال عمرتو بذاری پای ینفر بعد بره با رفیقت 

بعد رفیقمم با همه پسرا فامیل بود بعد ب من میگه تو ج ن د ه بودی منی ک جز خودش باکسی نبودم