2777
2789
عنوان

شیفت شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین شیفت و بیکاری چه کارا که نمیکنه با آدم😂.نچ.چطور؟

میخواستم ببینم اردو پایان دوره اموزشی خیلی سخته؟عشقم الان اردو میگن میبرن بیابون و..

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
منم خونه خودمون میمونم ولی بده تنهایی ادم استرسی میشه

من چون دخترم نه ماهشه هرجا میرم باید یه ساک بزرگ وسیله جمع کنم خونه بابامم همش باید به داداشم بگم ساکت داد نزن بچه خوابه بخاریو زیاد کنین برقو خاموش کنین واسه همین ترجیح میدم خونه خودم بمونم اگه تنها بودم حتما میرفتم خونه مامانم

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
میخواستم ببینم اردو پایان دوره اموزشی خیلی سخته؟عشقم الان اردو میگن میبرن بیابون و..

سربازی نرفتم ولی بستگی داره کجا باشه.بله.انقدر بیگاری میکشن از بیچاره ها.هر روز کوه پیمایی دارن با حداقل غذا و امکانات.

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
سربازی نرفتم ولی بستگی داره کجا باشه.بله.انقدر بیگاری میکشن از بیچاره ها.هر روز کوه پیمایی دارن با ح ...

ولی هستن جاهایی که بخور بخوابه

اره ولی بازم دخترتو داری پیشت شبا تنها نیستی❤

عزیزم چتد وقته ازدواج کردین؟یه نی نی بیار سرت گرم شه

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
عزیزم نامزدت اینجوری مردتربارمیاداینقدرلی لی به لالاش نذار😯😯😯

مرد بودن هیییچ ربطی به سربازی رفتن یا نرفتن نداره.سربازی فقط 3 سال از بهترین دوران یه پسر رو به باد میده.برعکس.سربازی هم بدآموزی داره هم خطرناکه.خیلی رفتن سربازی برگشتن سیگاری و الکلی و معتاد شدن.بد آموز ترین محیطه