2777
2789
عنوان

شیفت شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 59 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره اپارتمانیه خداروشکر

مام تو اپارتمانیم همسایه هامونم خداروشکر خیلی خوبن یکیشونم دوست بابامه میشناستمون واسه همین خونه خودم موندم وگرنه میرفتم خونه مامانم

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
من امشب شوهرم شیف شبه تنهام هستم 😢

من بار اول شوهرم افتاده شیفت شب ولی خب خیلی قدم هرچی گفت بیا بریم خونه مامانت قبول نکردم

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
مام تو اپارتمانیم همسایه هامونم خداروشکر خیلی خوبن یکیشونم دوست بابامه میشناستمون واسه همین خونه خود ...

نه خونه ی خ‌دت بمون عادت میکنی منم هبچکدوم ازهمسایه هارونمیشناسم اماظاهراکه خوبن...مااینجاغریبیم😢تازه ازبیست وچهاراسفنددیگه شوهرم اصلاخونه نمیادتاهفده یک

واقعا تا دور میشن قدرشون رو میدونیم...من خیلی سخته چون موبایلم نداره😢دیگه دارم دق میکنم

اره واقعا خیلی موافقم

نه خونه ی خ‌دت بمون عادت میکنی منم هبچکدوم ازهمسایه هارونمیشناسم اماظاهراکه خوبن...مااینجاغریبیم😢تا ...

وای خیلی سخته ولی خب چاره ای نیست باید کار کنن خدا بهشون قوت بده واقعا سخته