niloفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 254 عنوان بلوغ زود رس 84 بازدید | 8 پست سلامت دوستان .خواهر زاده م ۸ ساله شد هست دختره ولی جدیدا. متوجه شدم داره بلوغ میرسه ولی زوده هنوز ولی علایمش داره .چ دکتری باید ببرنش؟؟؟ غددباید بره ؟؟ 1404/04/24 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 254 چه علائمی داره؟ زیر بغل مو در آورده ...میگه سینه هاشو درد داره و سفت شده و......
eliagoli عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 3051 زیر بغل مو در آورده ...میگه سینه هاشو درد داره و سفت شده و...... حتما ببر غدد کودکان و بیشتر بگو جلوش زن و شوهر کاری نکنند که حس کنجکاویش تحریک بشهگوشی دستش ندنفیلم های مناسب بزرگسال نبینه من دخترم ۸ و نیم سالشه هنوز فرق بین دخترو پسر رو نمیدونه خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17668 غدد اطفال دختر من ده سال و ۸ ماهگی تازه شروع علائمش هست بردم اطفال مکمل داده شهرمون غدد اطفال نداره
niloفر مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 254 حتما ببر غدد کودکان و بیشتر بگو جلوش زن و شوهر کاری نکنند که حس کنجکاویش تحریک بشهگوشی دستش ندنفیلم ... منم دختر م ۹ ساله هست ولی هنوز اصلا خیلی چیزا را متوجه نمیشه .پریروزا خواهرزاده م خونه ما بوده ی کارایی کرده تنهایی همسرم متوجه شده بهم گفته دیگه اینا را نذار با هم بمونن .
eliagoli عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 3051 منم دختر م ۹ ساله هست ولی هنوز اصلا خیلی چیزا را متوجه نمیشه .پریروزا خواهرزاده م خونه ما بوده ی کا ... بله متاسفانه دخترای این زمونه از ۶-۷ سالگی همه چی دانن تقصیر خانواده هاست خیلی باید جلوشون رعایت کرد که متاسفانه بعضیا.... خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏