2777
2789
عنوان

مادرشوهر

533 بازدید | 27 پست

سلام خانوما میاین راهنمایی من دیگه واقعا درمونده شدم مشکل من تو زندگی ۳ساله زناشوییم فقط مادرشوهرمه شوهرم خیلی بهش وابسته س خیلی زیاد منم هرحساسیتی نشون دادم بدترش کرده یعنی هرکاری واسه من انجام بده باید برا اونم انجام بده اگر یکبار منو بیرون ببره اونو باید دوبار ببره به حدی رسیده که مادرشوهرم خودش رو تو هرمسیله زندگیمون مختار میدونه نظر بدونه شده عین هوو واسم امروز مثلا با یک آخوند که بنظر شوهرم خیلی سره منو برد پیشش مشکلمونو بگیم هرچی گفتیم منو مقصر دونست که بعدازخدا پدرمادره و باید تا آخر عمرت اجازه بگیری و رو سرت بنشونی و ازین حرفا 😭 بیشتر شوهرمو جری تر کرد تو کاراش واقعا دیگه موندم چیکارکنم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
😢
1
16%
😭
5
83%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقدر حساسیت نشون بدی وابستگی شوهرت بدتر میشه سعی کن با مادرشوهرت رابطه خوبی برقرار کنی و اصلا از مادرشوهرت پیش شوهرت بد نگو کم کم برطرف میشه مثلا جایی رفتین بگو به مامانتم بگو بیاد یا چیزهایی مثل این یه کم تحمل کنی درست میشه 

مادرشوهر مادرشوهرت زنده است؟ اگه آره برو سراغش بندازش به جون مادرشوهرت

اگر نه برو تو کار مسمومیت غذایی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چرا قبول کردی بری پیش اون آخوند!!!!مگه مشاوره؟!!😒😏

انقدر تعریف کرد که مثل آخوندای دیگه نیست و دانشمنده و خیلی آدم درست و خوبیه و ازین حرفها اونوقت اخونده اومده میگه بچه های من هربار از در ماشونو بذارن بیرون باید اجازه بگیرن اینم شد مشاور من

هرچقدر حساسیت نشون بدی وابستگی شوهرت بدتر میشه سعی کن با مادرشوهرت رابطه خوبی برقرار کنی و اصلا از م ...

چی میگی همین کارارو کردم که الان سوارم شده تازه نامزد کرده بودیم که همه جا نادرشوهرم باهلمون میوند منم کاری نداشتم و میگفتم عیبی نداره الان عادت کردن

عزيزم چرا براي حل مشكل خانوادگي پيش آخوند رفتين؟ بايد پيش روانشناس يا روانپزشك برين واسه هر مشكلي بايد سراغ كسي رفت نميشه كه واسه دندون درد بري پيش دكتر پوست و مو 😐

تامیتونی بی تفاوت باش ودرکنارش صبر کن نتیجه میده بهت قول میدم اون مادرشو ببره بیرون شما نرو برای خودت برو تو یک پارک بشین البته تاحدمتعادل خوب مادرشه ولی هرجادیدی از حد درآورد بدون کلامی فقط کارخودتو بکن درضمن خانه مادرشوهربه هیچ عنوان صله رحم حساب نمیشه برای عروس...درمورداین مسائل میرن پیش مشاور نه شیخی که کارش روضه خوندن وگریوندن مردمه...

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..