2777
2789

گند زددددد

حالم به هم خورد

واسه اینکه به خودم و خودش ثابت کنم که فقط لاف میزنه و نمیخواد سرمایه گزاری کنه،چون هنوز حتی منو ندیده از نزدیک و با دو ماه عکس بی ارایش و واضح و چت هی میگه عاشقتم و میخوام بگیرمت و حتی با خواهرمم حرف زد و من اصلا باورش ندارم اصلا

و میخوام به خودم ثابت کنم فقط لاف میزنه

من خودم شاغلم و هیچ نیازی ب کادو و پولش ندارم و اونم شاغله و پول داره،چندبار بحث مدادرنگی رو پیش کشیدم و گفته خودم برات میگیرم😐میخواد ب این بهونه من رو به قرار حضوری بکشونه و منم اصلا نمیخوام اطمینان کنم و تازه کات کردم و اکسمم خیلی لارج بود و من الان مدادرنگی نیاز دارم و داشتم خودم میخریدم ولی این پسره هی میگه خودم برات میخرم.منم میگم من معلوم نیس کی تورو ببینم و الان امادگی ندارم و شاید شهریور ببینمت ک اونموقع شاید نقاشی از سرم افتاده.اصلا مستقیم بهش نگفتم برام بخر و هی میگم خودم میخوام بخرم تا ببینم چی میگه و اونم میگه نه نخر من میخرم و بهت میدم😐😐مدادرنگیه 36 رنگ معمولی میشه 450 تومن کلا ولی این فقط حرفشو میزنه.خب لعنتی وقتی هی میگم من الان حوصلم سر رفته و میخوام نقاشی بکشم دیگه لاف نزن...اگه عقل داشت میگف پس خودم پولشو میزنم برات که بخری یا میگف خودم برات از دیجی کالا سفارش میدم😐😐😐اه اوقم گرفت

بخدا بحث پولش نیس ولی فهمیدم خسیسه

چقد زیاده 😪

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

از اوناست که نصرفه براش خرجی نمیکنه گمونم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جاش باشم به قول خودت با دوتا عکس و چت حاضر نیستم برا کسی خرج کنم.

باز خوبه میگه برات میخرم!!

جای تو باشم انقدرررر دیگه نمیگم مداد رنگی میخوام... خب خودت میگی شاغلی، برو بخر دیگه

چرا چشمت دنبال دست اونه ببینی میخره یا نه!! وظیفش نیست که