گند زددددد
حالم به هم خورد
واسه اینکه به خودم و خودش ثابت کنم که فقط لاف میزنه و نمیخواد سرمایه گزاری کنه،چون هنوز حتی منو ندیده از نزدیک و با دو ماه عکس بی ارایش و واضح و چت هی میگه عاشقتم و میخوام بگیرمت و حتی با خواهرمم حرف زد و من اصلا باورش ندارم اصلا
و میخوام به خودم ثابت کنم فقط لاف میزنه
من خودم شاغلم و هیچ نیازی ب کادو و پولش ندارم و اونم شاغله و پول داره،چندبار بحث مدادرنگی رو پیش کشیدم و گفته خودم برات میگیرم😐میخواد ب این بهونه من رو به قرار حضوری بکشونه و منم اصلا نمیخوام اطمینان کنم و تازه کات کردم و اکسمم خیلی لارج بود و من الان مدادرنگی نیاز دارم و داشتم خودم میخریدم ولی این پسره هی میگه خودم برات میخرم.منم میگم من معلوم نیس کی تورو ببینم و الان امادگی ندارم و شاید شهریور ببینمت ک اونموقع شاید نقاشی از سرم افتاده.اصلا مستقیم بهش نگفتم برام بخر و هی میگم خودم میخوام بخرم تا ببینم چی میگه و اونم میگه نه نخر من میخرم و بهت میدم😐😐مدادرنگیه 36 رنگ معمولی میشه 450 تومن کلا ولی این فقط حرفشو میزنه.خب لعنتی وقتی هی میگم من الان حوصلم سر رفته و میخوام نقاشی بکشم دیگه لاف نزن...اگه عقل داشت میگف پس خودم پولشو میزنم برات که بخری یا میگف خودم برات از دیجی کالا سفارش میدم😐😐😐اه اوقم گرفت
بخدا بحث پولش نیس ولی فهمیدم خسیسه