2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برق میاد

آب میره

آب میاد 

نت میره

اون میاد این میره

گل و بلبله دیگه...

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
آبادان

هعیییی

ماهم بندرعباس 

ساعت سه میره 

واقعاااا میپزیم از گرم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

برا ما 1 تا 3 میره 

تا بیاد دخترم فقط گوشی میگیره منم هیچ کاری ندارم مثل بز میشینم دو ساعت 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
برق میادآب میرهآب میاد نت میرهاون میاد این میرهگل و بلبله دیگه...

زندگی عالیه اصلا محشره عالییه بی نظیرهههه اصن

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

منم الان راجبش تاپیک زدم ما کرجیم بیست دقیقه‌ی پیش برق‌مون رفت تا ساعت یک میاد 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

کاش اردبیل بودم

مآل ما صبح ساعت ۸ رفت.

بچم تب داره و با گرما تبش بالاتر رفت و تا همین آلان که برق اومد تو بغلم گریه و بیقراری کرد‌

الان تازه خوابیده

منم تا تونستم لعنت کردم باعث و بانیه این وضع رو.

بچه داشت از گرما تلف میشد

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...