2777
2789
عنوان

سریال آبان💛🌻

96 بازدید | 4 پست

به بدی میگفتن نبود تهشم نسبت ب بقیه ک چرت و نامعلومن خوب بود نسبتا 

امیر فوق العاده شخصیت بی عرضه و چرت 

سروش شل مغز خری بود خب بابا برادرادم بمیره کسیم وراث نداشته باشه همچی ب تو میرسه چرا بازیچه دست این و اون میشی؟ هدیه واضحا سرشو کلاه گذاشت ولی هی خودشو ب خری میزد اخرم الکی خودشو کشت تو ک میدونی این زن قبلا ازدواج کرده خب صد درصد قبل ازدواجشم رابطه هایی داشته خدایاااتوبه الکی کشت خودشو شل مغز خر 

... 

بابک وای بابک ازاون هفت خطای خیانتکار طلبکار پرو بود 

صابت غرور چسکی و مسخره ولی دلم براش خیلی سوخت در طول فیلم 

آبان شخصیتش بد نبود فقط سیگار کشیدن جلوی کارفرما رو نفهمیدم واقعا دلیلش چیه هی سیگار😩

و اینک مادر و پدر ابان و امیر کجا بودن😐انقد اینا ب فنا رفتن یکبار نباید میدیدیم اینارو 

اون ب کنار خب شما دارین خط و نشون واسه بقیه میکشین خب فکر اینک اینار بچتو میدزدن و شوهرتو نفله میکنن و.. رو بکنین اینکارشون خیلی سهل انگاری بود 

ابان و صابت عاشقانه خاصی نداشتن ولی ادمای مث ابان یکی مث امیرو نمیخان مث صابت رو میخان ک بهش تکیه کنن بخاطرهمینم باز با امیر اوکی نشد 

یک چیز واقعی هم بگم دوستی پسرا از دخترا قوی تره 

و اینک دلیل انفهمه ضعف صابت جلوی هدیه رم نفهمیدم راحت میتونست دکش کنه بدون ذره ای تهدید از جانب اون 

کامرانی هم ک مشخص بود ازاول میخاست اینارو زمین بزنه تا بره بالاتر خودش فقط بابک خودشو ب خری زد و با این رفت همدست شد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 

من تاپیک تون در رابطه با مشکل تون یعنی وسواس رو خوندم 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4

سلام من تاپیک تون در رابطه با مشکل تون یعنی وسواس رو خوندم یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که ...

ممنون اما وسواس ندارم بیشتر تاپیکام برای آگاهی بقیس

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه