2777
2789
عنوان

کمک لطفاا

65 بازدید | 13 پست

دوستان من خیلی استرسی هستم امکانش هست بخاطر استرس پریودیم عقب بیفته کسی تجربه اشو داره تو رو خدا کمک کنیم دمنوش زعفران هم میخورم فایده ندارد چیکار کنم اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروی خاصی نخوردی ؟ جدا از استرس خیلی چیزای دیگه باعث عقب افتادن میشه .

ن فقط هر ماه بخاطر درد پریود آمپول میزدم یکی هم این میدم چربع نمی‌دونم از الان برم دکتر یا صبر کنم

اره استرس بشدت روی پریودی تاثیر میزارهحالا یا ممکنه عقب بندازتشیا ممکنه تایم پریودی رو طولانی تر کنه ...

قبلا هم پریودیم عقب نیفتاد اما ن اینقدر زیاد اه نمی‌دونم چیکار کنم

ن فقط هر ماه بخاطر درد پریود آمپول میزدم یکی هم این میدم چربع نمی‌دونم از الان برم دکتر یا صبر کنم

اگه احتمال بارداری میدی برو دکتر  . وگرنه یک هفته نیمه صبر کن بهش فکر نکن اصلن . قرص منیزیم بخور شبا یساعت قبل خاب

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگه احتمال بارداری میدی برو دکتر . وگرنه یک هفته نیمه صبر کن بهش فکر نکن اصلن . قرص منیزیم بخور شبا ...

بیبی چک زدم سریع منفی شد اصلا رابطه کامل ندارم نامزدم

حتما ممنون

بیبی چک زدم سریع منفی شد اصلا رابطه کامل ندارم نامزدمحتما ممنون

استرس و هورمونا باعث کم و زیاد شدن و دیر و زود شدن میشن عزیزم نگران نباش . راستی عفونت هم می‌تونه دلیلش باشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

استرس و هورمونا باعث کم و زیاد شدن و دیر و زود شدن میشن عزیزم نگران نباش . راستی عفونت هم می‌تونه دل ...

ممنون بابت اینکه دلگرمی دادید 

احتمالا همین باشه نمی‌دونم 

آره تاثیر داره من ۸روز عقب انداخته بودم ،دمنوش زنجفیل ودارچین وآویشن با نبات خوردم شدم ،زردچوبه وآبجوش هم خوبه بخور ی 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙