2777
2789
عنوان

بحث روی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست
اخه کی با حمالی آدم خوبه شده بذار انجام بده

غلط کرد انجام داد

شوهر من فک می‌کرد من هیچ کاری نمیکنم هی نگام می‌کرد از قصد میگفت خسته نباشی اونم سفت تی رو چسبیده بود ی گونی هایی جا به جا می‌کرد هرکدوم پنجاه کیلو مثلا کمک بده 

جوری بود دیگه شوهرم بهش گفت تو زور نزن خیلی آشغاله دوس داره خودشو پیش همه خوب نشون بده درحالی که افعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ولی موندم این وسط چرا شوهر تو اینقدر ذلیل جاریت هست

همون بگو چرا همه چیو توضیح میدی بع اون چه؟!

مگه من درمورد خونه اون پرسیدم

یه جوری اسم شوهرمو هی میگه متنفرم ازش

خب چون جاری تو اون خانواده بوده بعد شما رفتی،طبیعیه شوهرت با جاریت راحت باشه و ازش نظر بخواد یا ذوق ...

عزیزم هردو عقدیم من فاصله ۱۰کیلومتری خونه پدرشوهرمم اون ۲۰۰کیلومتری

فاصله نامزدیمون ۲ماه بوده

عزیزم هردو عقدیم من فاصله ۱۰کیلومتری خونه پدرشوهرمم اون ۲۰۰کیلومتریفاصله نامزدیمون ۲ماه بوده

خب پس منم بدم اومد که شوهرت اینجوری توضیح داده

ولی سیاست داشته باش جلوشون خوب و صمیمی باش بذار جارو کنه تی بکشه برات😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
سیاست داره

خو پس توهم سیاست داشته باش خودتو جلو شوهرت خراب نکن میگن با دشمن قوی باید دوستی کنی بزار تی بکشه فدا سرت بزار پیشنهاد بده تهش تو کار خودتو بکن کم کم دمشو قیچی کن

همون بگو چرا همه چیو توضیح میدی بع اون چه؟!مگه من درمورد خونه اون پرسیدمیه جوری اسم شوهرمو هی میگه م ...

من از اون قسمتش که جلوی جاریت گوشیش رو جواب نداد گفت زشته بدم اومد والا حالا تو باشی در حال زدن یه حرف مهم باشی وسط حرفت تلفن جواب میده حالا برا اون

ببین حتما راضیش کن برین مشاوره مشاور باید قانعش کنه تو باید براش مهم باشی نه جاریت و اینکه شاید اصلا مشاور خودش گفت با جاری کات کنین کارت آسون تر بشه البته که اگه هم نگفت تو از همین اول روابطت رو با این جاری بادمجون دور قاب چینت قطع خوبه هنوز جفتتون عقدین اینقدر سلیطه‌اس بعد ها میخواد چکار کنه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خو پس توهم سیاست داشته باش خودتو جلو شوهرت خراب نکن میگن با دشمن قوی باید دوستی کنی بزار تی بکشه فدا ...

بجای حرص خوردن تو هم یاد بگیر از روشهای اون استفاده کن بر علیهش نه اینکه جنگ کنی ها     در کل سعی کن بخودت آرامش بدی وخیلی از حساسیت‌های خودت کم کنی چون الان جاری فردا مادرشوهر پس فردا پدرشوهر خلاصه تو زندگی زناشویی هر بار یه داستانه

بگو خانوادت منم نه زن داداشت😐

منم تو دوران عقد شوهرم جلوی جاریم کم محلیم کرد بعد من از شوهرم گله کردم گفتم زشته جلوی زن داداشت اینجوری گفتی. یدفعه گارد گرفت که چیییی میگیییی؟ در مورد خانواده ی من درست حرف بزن😐🙄من ریدممم بهش گفتم عن آقای خنگ خونوادت منم نه اون 

اوایل ازدواج خیلی از جاریم حساب میبرد ولی جاریه من خداییش زنه خییلی خوبی بود فهمید من خوشم نمیاد خودشو کاملا کشید کنار قبلنا کاری داشت زنگ میزد به گوشیه همسرم ولی بعدها اگه با همسرمم کار داشت زنگ میزد به من میگفت به شوهرت بگو 

شوهرمم دیگه دید روی خوش از طرفشون نمیبینه سمتش نرفت و خیلی رسمی برخورد میکنن

بگو خانوادت منم نه زن داداشت😐منم تو دوران عقد شوهرم جلوی جاریم کم محلیم کرد بعد من از شوهرم گله کرد ...

این خیلی پروعه ی جوری اسم شوهر منو هی میگه فلان کارو کن بهمان کارو کن

اصلا دیگه دوس ندارم ببینمش اصلا

حالم ازش بهم میخوره میبینمش تهوع میگیرم