2777
2789
به نظرم باید یه هشتگ راا اندازی کنیم واسه همین سایتو برای اینکه مدیریت سایت برلی کاربرای سایت احترام ...

اره بخدا فکر خبی هست شاید ی کاربر تو اوج عصبانیتش ی تاپیک زده ک آروم بشه بعد پشیمون بشه دیگ ک نمیتونه پاک کنه خدای این حق کاربران نیست ک توی سایت هیچ حقی از خودشون ندارند 

حتی نمیشه مثلان موقع نظر دادن ی کلمه رو اشتباه بنویسی دیگ‌ نمیشه ویرایش داد 😐😐🤨

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره بخدا فکر خبی هست شاید ی کاربر تو اوج عصبانیتش ی تاپیک زده ک آروم بشه بعد پشیمون بشه دیگ ک نمیتون ...

با دوستاتون درمیون بزارید و از اونا هم بخواید با بقیه ی دوستاشون در میون بزارن و یه تاریخ مشخص کنیم و اون تاریخ همه ی کاربرا یا حداقل یه تعداد زیادی موضوع تاپیک های اون روزشون ، اعتراض به نی نی یار باشه همراه با تگ کردن نی نی یار . 

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دوستاتون درمیون بزارید و از اونا هم بخواید با بقیه ی دوستاشون در میون بزارن و یه تاریخ مشخص کنیم ...

عالیع باشع 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عالیع باشع

چندتا تاپیک عمومی بزاریم و فراخوان بدیم تا بقیه هم از تاریخ مطلع بشن خوبه

این که من نظرم رو میگم و میخوام شما کمک کنید واسه اینه که من کاربر آقا هستم و خانوما شاید اهمیتی به تاپیک و نظر یه آقا ندن 

ممنون از شما

چندتا تاپیک عمومی بزاریم و فراخوان بدیم تا بقیه هم از تاریخ مطلع بشن خوبهاین که من نظرم رو میگم و می ...

باش🙂

بزگوارید🌹

چرا حذف حالا... مگ چشونه... مخصوصا. تاپیک سومت... مشکلی ک ندارن.... 

بهتر و کاربردی تر بزن.... خوشتیپ ک هستی. طبع طنزت هم ک بالاست... 

خوبی در کل.... 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

چرا حذف حالا... مگ چشونه... مخصوصا. تاپیک سومت... مشکلی ک ندارن.... بهتر و کاربردی تر بزن.... خوشتیپ ...

شما لطف دارید 

اما من اصلا نمیدونستم وقتی عضو سایت بشم دیگه نمیتونم کاربریم رو حذف کنم 

و اینکه اطلاعی نداشتم که تاپیک رو نمیشه حذف کرد

و ای کاش مدیریت سایت به کاربرهاش احترام میزاشت و مواردی که به کاربر و حق کاربر مربوط میشه رو به خود کاربر واگذار میکرد. یعنی سایت ورودی داره و خروجی نداره.و این به نفع مدیر سایت هستش . چون تعداد کاربرهای سایت زیاد میشه البته به زور و سواستفاده از کاربر و عدم اگاهی کاربر

برای این‌موضوع یه هشتگ اعتراضی باید تشکیل بشه 

و همه اعتراض کنن و مدیر سایت یا نی نی یار رو تگ کنن

شما لطف دارید اما من اصلا نمیدونستم وقتی عضو سایت بشم دیگه نمیتونم کاربریم رو حذف کنم و اینکه اطلاعی ...

اشکالی نداره. حرص نخور... تاپیکات ک بد نیستن. یک. 

27روز دیگه تولد ورودته ک یک ساله میشی... بهت تبریکم میگن بهت...

..

تاپیک خوب بزار.ک بقیه استفاده کنن...خوبه دیگه..

دیگه اینجا  اتوبان یک طرفس😂..... 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔