2777
2789
عنوان

زنداداش عزیزم

201 بازدید | 11 پست

زنداداشم ۳۰ ساله عروس ماست.یه انسان به تمام معنا.روزای سختیم درکنارم بوده.ینی بدترین روزای عمرم.نوزادم فوت کرد یه سره از تهران تاشهرمون که ۷ساعت راهه با دوتا بچه کوبید اومد پیش منو بچه هام.اینم بگم تا الان همچین مسافتی رو تنها رانندگی نکرده بود.بعدش پا به پام گریه کرد و منو ده روز برد تهران ازم مراقبت کرد.الانم که باردارم همش استرسای منو گوش میده سریع جواب تلفنمو میده.دلداریم میده.این ۱۲روز جنگ اومد اینجا مدام بهم زنگ میزد برم پیششون غذاهای باب میلمو درس می‌کرد.نمیذاشت ازجام بلندشم.با اینکه در رفاه کامله و حتی مستخدم کارای خونشو انجام میده ادا اصول نداره چون خانواده داره.اجازه نمیدم یکی از خانوادمون در موردش حرف نابجایی بزنه چون اون بهترین زنداداش دنیاست.خواهش میکنم برای سلامتی و طول عمرخودش و خانواده اش صلوات بفرستین دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

حالا اینچا گفتی فردا میشه یه ادم پیشنوک

۳۰ ساله جلوچشمه هیچی نشده الانم نمیشه.من فقط قصدم قدردانی بود و فرستادن انرژی مثبت که انشالله خدا خودش مراقبش باشه