2777
عنوان

زنداداش عزیزم

220 بازدید | 11 پست

زنداداشم ۳۰ ساله عروس ماست.یه انسان به تمام معنا.روزای سختیم درکنارم بوده.ینی بدترین روزای عمرم.نوزادم فوت کرد یه سره از تهران تاشهرمون که ۷ساعت راهه با دوتا بچه کوبید اومد پیش منو بچه هام.اینم بگم تا الان همچین مسافتی رو تنها رانندگی نکرده بود.بعدش پا به پام گریه کرد و منو ده روز برد تهران ازم مراقبت کرد.الانم که باردارم همش استرسای منو گوش میده سریع جواب تلفنمو میده.دلداریم میده.این ۱۲روز جنگ اومد اینجا مدام بهم زنگ میزد برم پیششون غذاهای باب میلمو درس می‌کرد.نمیذاشت ازجام بلندشم.با اینکه در رفاه کامله و حتی مستخدم کارای خونشو انجام میده ادا اصول نداره چون خانواده داره.اجازه نمیدم یکی از خانوادمون در موردش حرف نابجایی بزنه چون اون بهترین زنداداش دنیاست.خواهش میکنم برای سلامتی و طول عمرخودش و خانواده اش صلوات بفرستین دوستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

حالا اینچا گفتی فردا میشه یه ادم پیشنوک

۳۰ ساله جلوچشمه هیچی نشده الانم نمیشه.من فقط قصدم قدردانی بود و فرستادن انرژی مثبت که انشالله خدا خودش مراقبش باشه