2777
2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه دل سیاهی داره بنظر من ارتباطتونو تا میتونید قطع کنید

من راه پاشو بریده بودم یه بار ، سرطان گرفت خبر مرگش 

مامان من ساده گیر آورد دست آشتی و دوستی ریخت پاش باز شد به خونمون 

شیطونه میگه پشت سر هر کسی حرف زده برم بگم بهش اولیش عروس خودش 

فقط با خود خداست آروم میشم ولی دلم واسه مامانم میسوزه این همه کار کرد و تهش شد این حرفا شما هم بدتر ...

درکت میکنم عزیزم

مادر منم هرچی بهش گفتم این ادما ارزش و لیاقت ندارن، با اینکه قبلشم ازشون بدی دیده بود بازم میگفت من کاری به اونا ندارم بخاطر خدا کمکشون میکنم

خیلی دلسوز و دلپاکه

خدا قطعا میبینه دل ادمارو

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

مامانم تازه با بدبختی خواب رفت منم بیدارم حالش بد نشه به وقت میترسم بخوابم

امیدوارم حالتون بهتر بشه💖💖

بسپر به خدا

شبت بخیر عزیزم

درکت میکنم عزیزممادر منم هرچی بهش گفتم این ادما ارزش و لیاقت ندارن، با اینکه قبلشم ازشون بدی دیده بو ...

حرف مادرا اینه 

ما ذاتمون خوبه و پاکه 

از این آتیش میگیرم که پارسال بهش گفتم نکن ، دیدی چه کارایی با من کرد گوش نداد 

حالا شد این 

هر چند قرآن کردم ایه ۵۲ سوره الرحمن اومد 

که تفسیرشو زدم نوشته بود بدی. و خوبی نزد خدا بی جواب نمیمونه

حرف مادرا اینه ما ذاتمون خوبه و پاکه از این آتیش میگیرم که پارسال بهش گفتم نکن ، دیدی چه کارایی با م ...

من به مادرم میگفتم خودش هم میدید چطورین و اونا نیتشون خوب نیست اما مادرم به نیت خدا کمک میکرد

مطمئن باش شماهم یه روز نتیجه خوبیتون رو میبینید و انرژی بد دل شکستن های اون خانوم هم به خودش برمیگرده

نگران نباش اصلا.

من راه پاشو بریده بودم یه بار ، سرطان گرفت خبر مرگش مامان من ساده گیر آورد دست آشتی و دوستی ریخت پاش ...

منم همچین ادمی رو سراغ دارم مث عمه ی شما ولی با لو دادنش فک میکنم شرایط بدتر و متشنج تر میشه بنظر من نکن اینکارو فقط بازم ازش دور بشید

منم همچین ادمی رو سراغ دارم مث عمه ی شما ولی با لو دادنش فک میکنم شرایط بدتر و متشنج تر میشه بنظر من ...

الآنم فعلا تو ذهنم انتقام می‌چرخه نمی‌دونم چی درسته چی غلط 

الآنم فعلا تو ذهنم انتقام می‌چرخه نمی‌دونم چی درسته چی غلط

مثلا زنگ بزن فحش کشش کن و تهدید ب اینکه مثلا ب عروست میگم فلان گفتی و اینا بعدم بگو شرتو از زندگی ما کم کن بعدم ولش کن

مثلا زنگ بزن فحش کشش کن و تهدید ب اینکه مثلا ب عروست میگم فلان گفتی و اینا بعدم بگو شرتو از زندگی ما ...

تا بابام نیاد نمیتونم زنگ بزنم تهدیدش کنم ولی این که فامیل شوهرش بفهمند این سرطان داره براش حکم مرگ داره ، دوستمو بندازم جلو زنگ بزنه بهشون بگه و خلاص  هر روز آروزی مرگ میکنخ

تا بابام نیاد نمیتونم زنگ بزنم تهدیدش کنم ولی این که فامیل شوهرش بفهمند این سرطان داره براش حکم مرگ ...

ن نکن اینکارو دست بالای دست بسیار است یکی دیگه پیدا میشه خودتو میزنه زمین بترس