2821
2789
عنوان

آب شلغم

2450 بازدید | 8 پست

سلام من الان دوروزه مریض شدم سخخخت...شوهرم بهم شلغمو میده میخورم.اب شلغمم میده بخورم ینی ابی ک توش شلغم پخته شده میخوام ببینم اون هم مفقده؟؟شوهرم میگه اون خیلی مفیده راسته؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شلغمو با قاشق مث قاشق زدن تو هندونه گردالی خالی کن توش نمک بریز ولی ن زیاد.بعدش آب میندازه اون آبشو بخوری مفیده

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  

1.چایی کوهی.2.چهار تخم. 3.پونه و نعناع جفتشون باهم بجوشونی خوبه اونم.

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  

یه شلغم بزرگ رو سرش رو با چاقو بردار وتوشو با اسكوپ تا حدي خالي كن بعد داخلش ٢ قاشق  شکر یا عسل بريز و روي يك ليوان بزار و يه شب تا صبح كنار شوفاژ گرم بزار ، صبح  آب شلغم و عسل با هم تركيب شدن و حجم مايع داخل شلغم چند برابر شده، برا درمان سرماخوردگيه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

اب شلغم خواص همون شلغمو داره منتهی کمتر ولی نرم کننده گلوی خوبیه چرا نخوری

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز